17.7 C
Paşcani
duminică, octombrie 1, 2023
Array

Au cinstit-o dupa care au batjocorit-o. Trei tineri din Lespezi retinuti de politistii pascaneni pentru viol

ViolataIn cursul zilei de ieri, trei tineri din comuna Lespezi au fost retinuti de politistii pascaneni pentru infractiunea de viol. Acestia au fost dusi in arestul IPJ Iasi, dupa ce o tanara din localitate i-a acuzat ca au batut-o si violat-o, cu o seara inainte.

Potrivit anchetatorilor, fapta s-a petrecut in noaptea de luni, 18 februarie, atunci cand Vasilica L. de 35 de ani din localitate a fost ademenita in locuinta unuia dintre invinuiti. Mai exact, in jurul orelor 21:00, femeia s-a intalnit intr-un bar din localitate, cu Mihai Ursariu, de 22 de ani. Dupa ce a cinstit-o cu mai multe pahare de bautura, tanarul i-a propus consatencei sa mearga la un prieten, pentru a petrece in continuare. Femeia a acceptat si astfel a ajuns in locuinta lui Ion Onisoru, de 22 de ani, in care se afla si Dumitru Iftimie, de 20 de ani.

Conform declaratiilor victimei, aici situatia a degenerat, fiind plesnita peste fata cu palmele si obligata sa intretina relatii sexuale cu cei trei consateni. La scurt timp, dupa ce fapta s-a consumat, femeia care are si un copil minor, a alertat autoritatile.

Cei trei tineri retinuti, urmeaza sa fie prezentati, in cursul zilei de astazi, 20 februarie, in fata judecatorilor, cu propunere de arestare preventiva.

Daca vor fi gasiti vinovati, acestia risca o pedeapsa de pana la 18 ani de inchisoare pentru infractiunea de viol.

Alte articole