8.5 C
Paşcani
duminică, martie 26, 2023
Array

Au apărut marțișoarele

Au aparut martisoarele! Doritorii pot alege dintr-o gama larga de produse expuse fie in magazine, fie pe standuri stradale. Preturile sunt accesibile si se adreseaza tuturor buzunarelor. Iubitorii de martisoare si de traditie pot achizitiona cele facute de femei sau brose cu anumite figurine si initiale.

MARTISOARE

Tarabele cu martisoare si cadouri pentru zilele de 1 si 8 martie au aparut in Pascani, Targu Frumos si Hirlau. Zonele unde si-au amplasat tarabele comerciantii, in functie de oras, sunt cele centrale si piete, acolo unde vadul este bun.

In Pascani, in holul Casei de Cultura „Mihail Sadoveanu” cateva standuri sunt amplasate pana la sfarsitul acestei luni, unde comerciantii asteapta clientii cu martisoare lucrate manual si alte cadouri.

Martisoarele au preturi pentru toate buzunarele, insa momentan vanzarea este slaba.

Un martisor pleaca de la un leu si poate ajunge pana la 20 de lei. Vanzatorii de martisoare spera ca anul acesta sa fie unul bun din punct de vedere al incasarilor. Cateva standuri cu martisoare si-au facut aparitia pe strazile din Hirlau si Targu Frumos.

Momentat cetatenii inspecteaza piata in privinta martisoarelor pe care le vor darui de prima zi a primaverii.

Conform traditiei, martisorul mai reprezinta si simbolul sperantei, fiind asemanat cu forta renasterii si daruit celor dragi pentru a le aduce noroc.

Materialul video in cadrul buletinului de stiri INFOBIT.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow