-3.1 C
Paşcani
duminică, februarie 5, 2023

Au apărut mărțișoarele. Prețurile sunt convenabile!

Au apărut mărțișoarele. Prețurile sunt convenabile!

Cel puțin calendaristic se apropie cu pași reprezi prima zi de primăvară, 1 martie chiar dacă temperaturile de afară nu prea arată acest lucru. Cum se obișnuiește, și în acest an, câțiva comercianți au ieșit cu mărțișoare și obiecte decorative ce pot fi dăruite celor dragi ca simbol al anotimpului renașterii. Chiar dacă prețurile sunt mici vânzarea nu prea este. Oare se pierd tradițiile de altă dată?

Tarabele cu mărțișoarele frumos colorate nu au mai umblut străzile din oraș ca anii din urmă mai ales că afară temperatura nu depășea -10 grade Celsius. Comerianții abia s-au încumetat să expună marfă mai ales în aceste zile când a fost cod portocaliu de viscol și ger. Însă pentru că mai este o zi și-au făcut curaj și așteaptă clienții.

Așadar dacă vreți să faceți mici atenții colegilor trebuie să știți că de pe tarabe nu lipsesc brățările din șnur alb rosu, persoanjele din desene animate, broșele cu pietre colorate sau trifoiul cu patru foi. Adevărat este că vânzările nu sunt aceleași ca anii trecuți chiar dacă prețurile pornesc de la un leu și poate ajunge la 10 lei.

Acest bărbat, trecut de vârsta a doua, păstrează tradiția și caută mărțișoare pentru femeile dragi din viața lui.

Meteorologii anunță temperaturi mai mici în următoarele zile și de ziua femeii, pe 8 martie gradele din termometre vor fi pozitive, însă posibile ploi. La Pașcani, comercianții ambulanți au voie să vândă marfa doar în apropierea piețelor și pe strada Nicolae Iorga spre scările mici.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow