17.4 C
Paşcani
vineri, august 12, 2022
Array

Au apărut mărțișoarele. Prețurile pornesc de la un leu. Personajele din desene animate cele mai căutate

Au apărut mărțișoarele.

Prețurile pornesc de la un leu. Personajele din desene animate cele mai căutate

Mititele, multicolore, din sticlă, ipsos, puf sau chiar metale prețioase, mărțișoarele au invadat din nou trotuarele din orașe. Vânzătorii ambulanți își laudă marfa care mai de care, sperând să atragă cât mai mulți cumpărători. Momentan, vânzările sunt slabe. Pentru cei care doresc marfă unicat și făcută manual, găsiți la târgul de la Casa de Cultură Pașcani.

Au apărut vestitorii primăverii. În așteptarea potențialilor clienți, vânzătorii ambulanți au expus spre vânzare o gamă diversificată de obiecte specifice acestei perioade. De la clasicele mărțișoare în formă de potcoavă sau trifoi cu patru foi, până la cele mai sofisticate, de la broșe sau statuete întruchipând îngerași, până la jucării de pluș sau mărțișoare cu minioni, marfa de sezon este la prețuri pentru toate buzunarele.

Acest comerciant spune că vânzarea a început să se “dezghețe”. Marfa adusă de la București sau chiar făcută de soție din luna decembrie prinde la părinți și prichindei, dat fiind că nu lipsesc de pe tarabe figurinele din desene sau filme animate.

Vânzătorii au mărțișoare și pentru adolescenți, de la brățări în culorile alb roșu cu pandative cu inițiale, zodii sau mesaje de dragoste. De asemenea, pentru doamne și domnișoare nu lipsesc broșele împachetate în cutiuțe elegante.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow