15.2 C
Paşcani
joi, septembrie 28, 2023
Array

Au apărut brazii in Paşcani

 

 

 

Primii brazi care aşteaptă să fie cumpăraţi, apoi împodobiţi cu bomboane, beteală şi globuri colorate au apărut deja în piata din zona Deal a Municipiului. Oferta este mai mult decât variată: brazi naturali, mici, mai mari, pentru toate gusturile şi toate buzunarele. Trecătorii se uită, se interesează de preţ şi pleacă mai departe cu speranţa că poate, poate… se vor ieftini.

Aproximativ 20 de brazi au fost scoşi la vânzare în această dimineaţă, păşcănenaul fiind deocamdata singurul comerciant. Brazii au dimensiuni diferite şi preţuri pe măsură. Cel mai mic brăduţ costă 80 de lei, iar cei mai mari sunt 300 de lei. Vânzătorul spune că nu va rămâne cu pomii nevânduţi şi afirmă că, pe măsură ce se apropie Crăciunul, cumpărătorii se vor înmulţi.

În cazul în care doriţi să aveţi în casă tradiţionalul miros de brad, dar nu vă permiteţi să scoateţi din buzunar zeci de lei pentru pomul de Crăciun, comercianţii au pregătit şi crenguţe care se vând cu până la 10 lei.

În schimb, brazii artificiali sunt mai scumpi decât în anii trecuţi, în funcţie de calitate şi de magazinul pe care-l vizitaţi. Deocamdată pascanenii sondează piaţa. ziarulorizont.info

Alte articole