-0.4 C
Paşcani
sâmbătă, ianuarie 28, 2023

Au ajuns la spital înjunghiați! Poliția face cercetări

Din cauza alcoolului, doi bărbați au ajuns la spital după ce s-au înjunghiat din cauza unui conflict mai vechi. Acești se află la unități medicale din Iași și Pașcani, sub supraveghere. Poliția a intrat pe fir și face cercetări pentru a stabili de la ce a pornit conflictul și pentru a se lua măsurile care se impun. Scandalul a avut în comuna Ciohărăni. 

Doi barbati, cu varste de 32 si 36 de ani, pe fondul consumului excesiv de alcool au generat o cearta aprinsa. La un moment dat, unul dintre ei a scos un cutit si l-a lovit pe celalalt in regiunea membrelor inferioare. Ulterior, rude ale victimei l-au injunghiat pe atacator de mai multe ori in regiunea fesiera si a coapsei.

Atat victima cat si atacatorul au fost dusi de un echipaj medical de urgenta SAJ Iasi la Centrul de Primiri Urgente de la Spitalul Municipal Pascani. Agresorul a fost bagat in sala de operatie, unde medicii nu au putut gasi sursa sangerarii si a fost dirijat mai apoi catre sectia UPU a Spitalului Sf. Spiridon cu soc hemoragic, intrand direct la chirurgie vasculara. Celalalt pacient a ramas internat la sectia de Terapie Intensiva a Spitalului din Pascani.

Politistii au fost sesizati cu privire la acest caz si au demarat o serie de cercetari pentru a stabili intreaga situatie de fapt.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow