19.1 C
Paşcani
miercuri, august 17, 2022

ATOR Pașcani și biserica oferă ajutor sărmanilor, dacă sunt solicitați

Asociația Tinerilor Ortodocși din România, filiala Pașcani îndeamnă oamenii să ceară ajutor de la reprezentanții acesteia și chiar de la biserici, dacă au nevoie. Reprezentantul ATOR din municipiu, părintele Dumitru Rusu, a precizat în cadrul emisiunii Pulsul Zilei, difuzată la BIT TV, că asociația oferă tot sprijinul de care dispune pentru a ajuta cetățenii aflați în dificultate, dar numai dacă solicită ajutor.

De asemenea, el a îndrumat oamenii care se află în necaz să îi informeze măcar pe preoții parohi din comunitate. În acest fel, pot afla despre cazurile sociale și reprezentanții ATOR și își pot ajuta semeni.

Discuțiile au apărut în contextul în care în ultima ședință a legislativului local, când a fost încheiat un parteneriat între municipalitate și ATOR pentru finanțarea unui proiect, un cetățean a precizat că nu i-ar fi văzut pe tinerii din asociație să ajute mai mult comunitatea pășcăneană.

VEZI ȘTIREA – ATOR Pașcani, sprijin financiar de la bugetul local pentru ediția “Tânărul pășcănean”

De precizat este faptul că nici la nivelul administrației locale nu există o situație reală cu numărul de persoane aflate în dificultate, pentru că și sistemul public se bazează tot pe solicitarea oamenilor privind anchetele sociale în astfel de cazuri.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow