13.7 C
Paşcani
joi, august 11, 2022
Array

VIDEO – Atmosferă de mister la balul bobocilor de la Liceul M. Busuioc

Zeci de elevi au păşit în acest sfârşit de săptămân[ în lumea misterioasă a agentului 007 cu ocazia balului bobocilor 2016, de la Liceul Tehnologic ”M. Busuioc”. La concurs s-au înscris 7 perechi de elevi din clasa a IX a care au luptat pentru titlul de Miss și Mister Boboc.

Gălăgie, entuziasm şi bună dispoziţie au fost doar câteva dintre ingredientele Balul bobocilor din acest an de la Liceul Tehnologic “M. Busuioc”. Evenimentul desfăşurat sub egida “Agent 007” a avut loc vineri, începând cu ora 16.00 la Casa de Cultură.

Cele şapte echipe înscrise în concurs au trecut prin mai multe probe prin care şi-au pus în valoare talentele care i-a departajat de ceilalţi competitori. Printre provocări s-au aflat mişcările pe vals, muzică latino sau pinguinul.

O altă probă interesantă a fost proba surpriză. Adolescenţii au extras un bilet şi au trebuit să imite animele, să facă declaraţii de dragoste partenerului sau să îşi vândă marfa în piaţă.

La finalul probelor juriul a decis. Ana Maria Bocan şi Răzvan Nemțanu au fost cei mai frumoşi şi talentaţi boboci, primind titlul de Miss şi Mister.

Amalia Cozma şi Alexandru Filote au câştigat simpatia spectatorilor şi titlurile de Miss şi Mister popularitate.

Elevii talentaţi ai liceului au întreţinut atmosfera cu interpretări la saxofon, voce şi piese de teatru. Printre momentele artistice puse în scenă s-au aflat demonstraţii de samba, dansul ”alb negru”, dansuri ţigăneşti şi momente de umor.

Invitaţi speciali au fost Andrei Bordianu şi Iolanda Pricop care i-au încântat pe cei prezenţi cu un recital de 30 minute. Printre melodiile interpretate de cei doi s-au aflat piese în vogă din repertoriul naţional.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

SONDAJ DE OPINIE PENTRU DEZVOLTAREA PAȘCANIULUI

  Pășcănenii sunt invitați sa participe la un sondaj de...

INVITATIE LA FESTIVALUL FAMILIEI

Comunicat: INIMO – Dăruieşte şi schimbă cu adevărat viitorul...

Pascaniul deține doar 3,57% din puterea economica a județului

Pascaniul, al doilea municipiu din Iași deține doar 3,57%...

Farmaciile unde se găsesc pastilele de iodura de potasiu

Ministerului Sănătății a publicat lista farmaciilor unde persoanele cu...
Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow