More

  Elevi pascaneni, campioni la atletism. S-au intors cu sase medalii

  Array

  Patru elevi pascaneni au obtinut sase medalii de aur, argint si bronz la un Campionat National de Atletism. Competitia a avut loc luni si marti pe stadionul Iolanda Balas Soter din Bucuresti.

  Daria Apostol, Iustina Berbece, Aurora Coserariu si Sebastian Grigoras s-au intors invingatori, cu titluri de campioni nationali. Profesorul care i-a antrenat, Mihai Vicovanu, este mandru de ei.

  elevi premianti

  Daria a castigat doua medalii de aur pentru aruncarea greutatii si a ciocanului. A avut o dorinta de fier de a fi cea mai buna. Nu a tinut cont de faptul ca si-a rupt mana stanga cu doar cateva zile inainte de concurs. In vacanta nu se va odihni. Se va antrena in continuare acasa pentru ca viseaza sa ajunga o mare sportiva.

  Desi abia a terminat clasa a I-a, Iustina s-a intors cu aur acasa. A reusit performanta de 3.84 m la saritura in lungime cu elan. Aurora este vicecampiona nationala la triathlon. Pentru rezultatele ei, parintii i-au daruit o excursie in afara tarii timp de 10 zile.

  Si Sebastian a fost recompensat pentru performantele sale. Parintii i-au cumparat un smartphone pentru ca a obtinut medalia de bronz la aruncarea greutatii.

  Micii sportivii cu rezultate mari intra in vacanta mult asteptata. Din toamna insa, vor incepe din nou antrenamentele grele.

   

   

   

   

   

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Domnule ministru Cătălin Drulă, vă solicit public să comunicați românilor calendarul asumat de dvs. pentru construcția autostrăzii Iași-Tg.Mureș și sursele de finanțare

  Devine din ce în ce mai clar că, la Ministerul Transporturilor, amânați “la nesfârșit” desemnarea câștigătorului pentru proiectarea autostrăzii Ungheni-Iași-Tg.Neamț, ieșind astfel (în mod...

  Bugetul pentru anul 2021: responsabil, cu sume record pentru investitii

  Majoritatea de dreapta din Parlamentul României a votat marți 2 martie, legea bugetului de stat și legea bugetului asigurărilor sociale pentru anul 2021. Principiile de...

  Primaria Pascani se joaca cu focul. Gunoiul depozitat ilegal a fost incendiat -VIDEO

  Gunoaiele depozitate ilegal de administratia locala, la iesirea din Pascani au fost incendiate in cursul zilei de astazi. Focul a fost surprins chiar de...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI