18.4 C
Paşcani
marți, iunie 22, 2021
18.4 C
Paşcani
marți, iunie 22, 2021
Array

Atleții pășcăneni de locul I

oferta.oceancredit.ro

Ultimele știri

Atleţii păşcăneni de locul I, la o competiţie naţională pentru juniori. Micuţii sunt antrenaţi de profesorul de specialiate Mihai Vicovanu. Acum, prichindeii se pregătesc pentru competiţiile de anul viitor.

Nu s-au dezis nici de această dată ateltii păşcăneni antrenaţi de profesorul Mihai Vicovanu. Ei au participat la concursul naţional „Cupa de iarnă”. Evenimentul a avut loc la sfârşitul săptămânii, la Bacău unde au participat sute de sportivi din toată ţară. Chiar şi aşa, micuţii atleţi au obţinut cinci locuri I.

Este vorba despre Iustina Berbecea care a ocupat două locuri I la 50 m cu 8,04 şi lungime cu elan cu 4,32 m; Ioana Grigoraş – aruncarea greutăţii cu 10,01 m; Viviana Gavriluț – aruncarea greutăţii cu 8,95 m; Ştefan Ciobanu – aruncarea greutăţii cu 10,53 m.

Au mai participat la concurs şi elevii Chiper Roxana, Novac Denisa, Gheorghiu Iustina, Apostol Daria şi Niculeasa Rareş care au ocupat locul 4.

Antrenorul Mihai Vicovanu continuă pregătirile cu elevii, mai ales că la anul sunt programate mai multe competiţii naţionale.

Ce părere ai?

Meteo

Paşcani
cer senin
18.4 ° C
19.5 °
17.8 °
89 %
1.2kmh
5 %
mar
28 °
mie
29 °
joi
30 °
vin
31 °
sâm
24 °

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

Politica si cadourile pentru copii

Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

Administratie si politica, fara suflet

PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

PULSUL ZILEI