32.1 C
Paşcani
miercuri, iunie 29, 2022
Array

Atleții pășcăneni de locul I

Atleţii păşcăneni de locul I, la o competiţie naţională pentru juniori. Micuţii sunt antrenaţi de profesorul de specialiate Mihai Vicovanu. Acum, prichindeii se pregătesc pentru competiţiile de anul viitor.

Nu s-au dezis nici de această dată ateltii păşcăneni antrenaţi de profesorul Mihai Vicovanu. Ei au participat la concursul naţional „Cupa de iarnă”. Evenimentul a avut loc la sfârşitul săptămânii, la Bacău unde au participat sute de sportivi din toată ţară. Chiar şi aşa, micuţii atleţi au obţinut cinci locuri I.

Este vorba despre Iustina Berbecea care a ocupat două locuri I la 50 m cu 8,04 şi lungime cu elan cu 4,32 m; Ioana Grigoraş – aruncarea greutăţii cu 10,01 m; Viviana Gavriluț – aruncarea greutăţii cu 8,95 m; Ştefan Ciobanu – aruncarea greutăţii cu 10,53 m.

Au mai participat la concurs şi elevii Chiper Roxana, Novac Denisa, Gheorghiu Iustina, Apostol Daria şi Niculeasa Rareş care au ocupat locul 4.

Antrenorul Mihai Vicovanu continuă pregătirile cu elevii, mai ales că la anul sunt programate mai multe competiţii naţionale.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow