1.1 C
Paşcani
luni, ianuarie 17, 2022

Atletele lui Vicovanu, 4 locuri 1 la un concurs naţional

O nouă reuşita la atletism a sportivelor antrenate de profesorul Mihai Vicovanu. Cele patru păşcănence care au participat la concursul naţional, Ziua Mondială a Atletismului” s-au clasat pe locul 1. Astfel Bianca Ciobanu a câştigat competiţia de aruncare a greutăţii şi s-a clasat pe locul 3 la aruncarea sulitei, Aurora Coserariu a obţinut locul 1 la 200 m plat, Iustina Berbece, locul 1 la săritura în lungime şi Roxana Chiperi locul 1 la 100 m plat şi locul 3 la săritura în lungime. Competiţia a avut loc pe stadionul Cluj Arena.

“Afroditele atletismului păşcănean au cucerit Ardealul cu rezultate de excepţie, de top naţional. La 100 m plat Roxana Chiperi a scos un timp foarte bun, 13,1 secunde iar Aurora Coserariu 27,7 secunde la proba de 200 m plat. Să nu uităm că sunt doar copile, născute în 2006 şi 2005.Se pare că semieşecurile de la finalele din sezonul de iarnă le-au determinat să muncească mai mult şi mai bine, cu mai multă dorinţa de a învinge şi autodepăşire” a spus antrenorul Mihai Vicovanu.

DE LA ACELAȘI AUTOR

CSM Pascani, mai multi bani, performante la fel de slabe

Clubul Sportiv Municipal Pascani are nevoie de mai multi...

Nedelcu: PSD Pascani nu are nevoie de Cristian Ratoi. Sa ramana in alianta care a majorat taxele si impozitele cu peste 40%!

Social democratii pascaneni neaga ca si-ar fi propus schimbarea...

Transport gratuit pentru elevii pascaneni, dupa aproape un an de balbaieli

Vesti bune pentru elevii de la scolile din Pascani...