O nouă reuşita la atletism a sportivelor antrenate de profesorul Mihai Vicovanu. Cele patru păşcănence care au participat la concursul naţional, Ziua Mondială a Atletismului” s-au clasat pe locul 1. Astfel Bianca Ciobanu a câştigat competiţia de aruncare a greutăţii şi s-a clasat pe locul 3 la aruncarea sulitei, Aurora Coserariu a obţinut locul 1 la 200 m plat, Iustina Berbece, locul 1 la săritura în lungime şi Roxana Chiperi locul 1 la 100 m plat şi locul 3 la săritura în lungime. Competiţia a avut loc pe stadionul Cluj Arena.

“Afroditele atletismului păşcănean au cucerit Ardealul cu rezultate de excepţie, de top naţional. La 100 m plat Roxana Chiperi a scos un timp foarte bun, 13,1 secunde iar Aurora Coserariu 27,7 secunde la proba de 200 m plat. Să nu uităm că sunt doar copile, născute în 2006 şi 2005.Se pare că semieşecurile de la finalele din sezonul de iarnă le-au determinat să muncească mai mult şi mai bine, cu mai multă dorinţa de a învinge şi autodepăşire” a spus antrenorul Mihai Vicovanu.

RAGCL Pascani a cerut intrarea in insolventa, din cauza datoriilor. Ce ar trebui sa se intample cu transportul in comun?
Slider