More

  ATENŢIONARE METEOROLOGICĂ COD GALBEN ÎN JUDEȚUL IAȘI

  Array

  COD GALBEN

  În intervalul menţionat în estul şi sud-estul ţării, ninsorile vor continua, dar vor fi în diminuare, însă vântul va mai prezenta intensificări cu viteze la rafală de
  50…70 km/h, viscolind temporar ninsoarea şi spulberând zăpada depusă anterior.

  Notă: În următoarele zile, scăderea de temperatură va continua şi va fi accentuată, astfel că vremea va deveni geroasă în cea mai mare parte a ţării.

  COG GALBEN 17 IAN COD GALBEN 18 IAN

  POLIȚIȘTII RUTIERI, ÎN ACȚIUNE, PE DRUMURILE PUBLICE DIN JUDEȚ

  Având în vedere avertizarea de cod galben, referitoare la  viscol, valabilă pentru orele următoare, în județul Iași, unde temporar viscolul va fi puternic, iar viteza vântului la rafală va depăşi 50-70 km/h, polițiștii rutieri recomandă conducătorilor auto să se informeze cu privire la condițiile meteo în vigoare pe traseul pe care îl aleg.

  Sfătuim cetățenii să evite să plece la drum pe timp de viscol şi ninsoare. Dacă, totuşi, deplasarea este necesară, informaţi-vă dacă pe traseul ales nu sunt drumuri blocate.

  De asemenea, le reamintim că anvelopele de iarnă sunt obligatorii pe drumurile publice acoperite cu zăpadă, gheață sau polei, iar autovehiculele cu greutatea de peste 3,5 tone, trebuie echipate cu dispozitive omologate antiderapante.

  Ce părere ai?

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  rca-ieftin.ro

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet