19.5 C
Paşcani
luni, iulie 26, 2021
19.5 C
Paşcani
luni, iulie 26, 2021
Array

Atentionare din partea furnizorului iesean ApaVital. Se vor incheia contracte doar cu asociatiile de proprietari

Ultimele știri

Pascanenii s-au trezit peste noapte cu o atentionare din partea furnizorului iesean de apa. Se vor incheia contracte doar cu asociatiile de proprietari. Acest lucru este scris in afisele lipite prin oras de cateva zile. De asemenea, este data si o solutie provizorie pentru ca oamenii sa nu ramana fara astfel de servicii.

„Pana la indeplinirea acestor cerinte legale pentru o perioada de tranzitie, dar nu mai tarziu de 31 decembrie 2014, serviciile vor putea fi furnizate in baza unui contract de durata determinata, incheiat cu unul dintre proprietari, desemnat de majoritatea proprietarilor din condominiu” precizeaza ApaVital.

La blocul C5 din zona Deal, la scara A, presedintele unei asociatii ne-a vorbit despre aceasta masura. Considera ca este un demers bun, insa daca in Pascani ar fi astfel de structuri mai bine organizate.
Locatarii insa nu sunt de acord. Atat timp cat facturile sunt platite de ei, contractele ar trebui sa fie trecute pe numele proprietarului de apartament.

Primarul municipiului, Dumitru Pantazi, spune ca se vor lua toate masurile necesare pentru ca pascanenii sa nu ramana fara apa potabila.

Mentionam ca in Pascani pana in prezent sunt circa 20 de asociatii de proprietari.

Ce părere ai?

Meteo

Paşcani
nori împrăștiați
19.5 ° C
20.1 °
18.9 °
67 %
2.1kmh
29 %
lun
28 °
mar
30 °
mie
30 °
joi
33 °
vin
23 °

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

Politica si cadourile pentru copii

Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

Administratie si politica, fara suflet

PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

PULSUL ZILEI