18.7 C
Paşcani
joi, august 11, 2022
Array

Circulație închisă pe strada Sportului. A fost avarie la rețeaua de apă și canalizare

O nouă avarie la sistemul de apă şi canalizare a închis circulaţia astăzi, pe strada Sportului pentru mai multe ore. Încă de dimineaţă, angajaţii Apa Vital s-au deplasat cu utilaje în zonă pentru a descoperi defecţiunea semnalizată de cetăţenii care locuiesc în apropiere. Pe perioada lucrărilor apa potabilă nu a fost oprită.

Avarie la reţeaua de apă şi canalizare pe strada Sportului. Angajaţii Apa Vital au intervenit să repare o conducta de distribuţie a apei potabile aflată chiar pe partea carosabilă.

Angajaţii au fost informaţi de locuitorii din zonă că iese apă în stradă lângă o gură de canal, iar la primele ore ale dimineţii o echipă s-a deplasat acolo. Angajaţii au tăiat asfaltul pe o lungime de aproximativ 5 metri şi au făcut săpături pentru a da de ţeava spartă. Odată descoperită, conducta a fost înlocuită şi gaură acoperită.

Reamintim că strada Sportului a fost asfaltată la începutul lunii mai pe o suprafaţă de 4.548 mp. Societatea care s-a ocupat de modernizare a fost Enviro Construct ce a executat lucrări la 28 obiective de pe raza municipiului. Valoarea contractului a fost de 2,4 milioane lei.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

SONDAJ DE OPINIE PENTRU DEZVOLTAREA PAȘCANIULUI

  Pășcănenii sunt invitați sa participe la un sondaj de...

INVITATIE LA FESTIVALUL FAMILIEI

Comunicat: INIMO – Dăruieşte şi schimbă cu adevărat viitorul...

Pascaniul deține doar 3,57% din puterea economica a județului

Pascaniul, al doilea municipiu din Iași deține doar 3,57%...

Farmaciile unde se găsesc pastilele de iodura de potasiu

Ministerului Sănătății a publicat lista farmaciilor unde persoanele cu...
Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow