More

  Atenție șoferi – se închide centrul Pașcaniului! Începe Târgul meșterilor populari

  Array

  Atenție șoferi – se închide centrul Pașcaniului!

  Centrul Pașcaniului va fi închis în următoarea perioadă pentru ca evenimentul Târgul Meșterilor Populari să se desfășoare pe strada Ștefan cel Mare, sensul de mers Profi – Oficiul Poștal. Cu această decizie și numărul meșterilor la Pașcani este mai mare, fiindu-le oferite condiții mai bune pentru amenajarea standurilor cu diverse produse și nu vor mai sta în soare ca în ultimii ani.

  Mașinile staționate și parcate în centrul Pașcaniului au primit astăzi câte o notificare ce aduce la cunoștință că în perioada 21 – 23 iulie se va desfășura cea de-a IX a ediție a Târgului Meșterilor Populari, eveniment organizat de Casa de Culturp “Mihail Sadoveanu” din Pașcani.

  “Cu acest prilej se închide circulația și se interzice staționarea autovehiculelor pe strada Ștefan cel Mare între magazinul Profi și Oficiul Poștal – pe partea dreaptă, începând cu data de 21 iulie, de la orele 06:00.” este menționat în anunțul pus pe parbrizul mașinilor aflate în centrul Pașcaniului.

  În acest an, evenimentul se anunță unul deosebit dat fiind noutățile anunțate. Pe lângă numărul mult mai mare de meșteri populari care și-au anunțat prezența la Pașcani, din toată țara și Republica Moldova, va avea loc și un simpozion iar cei până în 18 ani se pot înscrie gratuit la lecțile de olărit sau țesut.

  Amintim că deschiderea oficială a evenimentului va avea loc vineri la orele amiezii, 12:00 cu premiere și spectacol folcloric.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Monica Berescu, deputat USRPLUS: “Cîțu a provocat o criză în Alianță pentru a-și arăta mușchii în PNL”

  Reformele adevărate și eficiente se produc doar prin voință politică și prin cooperare; indiferent de popularitatea unor decizii sau a altora. Decizia de astăzi...

  Casa de Cultură Pașcani a stabilit programul de activități pentru acest an

  Casa de Cultura Mihail Sadoveanu din municipiul Pascani si-a stabilit programul de activitati culturale pentru anul in curs. Proiectul a obtinut avizul consiliului consultativ si al celui de administratie si urmeaza sa fie supus dezbaterii in viitoarea sedinta de Consiliu Local. Potrivit documentului si in acest an vor fi cam aceelasi manifestari cultural-artistice ca in anii trecuti. //

  Campanie de colectare a deșeurilor electrice și electronice, la Pașcani

  Pășcănenii care au aparate electrice și electrocasnice vechi, pe care nu le mai folosesc, se pot debarasa de acestea, corect şi uşor, printr-un serviciu pus la dispoziție de administrația locală, în parteneriat cu Ecoarena. //

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet