9.1 C
Paşcani
duminică, octombrie 17, 2021
Array

Atenție șoferi – se închide centrul Pașcaniului! Începe Târgul meșterilor populari

Atenție șoferi – se închide centrul Pașcaniului!

Centrul Pașcaniului va fi închis în următoarea perioadă pentru ca evenimentul Târgul Meșterilor Populari să se desfășoare pe strada Ștefan cel Mare, sensul de mers Profi – Oficiul Poștal. Cu această decizie și numărul meșterilor la Pașcani este mai mare, fiindu-le oferite condiții mai bune pentru amenajarea standurilor cu diverse produse și nu vor mai sta în soare ca în ultimii ani.

Mașinile staționate și parcate în centrul Pașcaniului au primit astăzi câte o notificare ce aduce la cunoștință că în perioada 21 – 23 iulie se va desfășura cea de-a IX a ediție a Târgului Meșterilor Populari, eveniment organizat de Casa de Culturp “Mihail Sadoveanu” din Pașcani.

“Cu acest prilej se închide circulația și se interzice staționarea autovehiculelor pe strada Ștefan cel Mare între magazinul Profi și Oficiul Poștal – pe partea dreaptă, începând cu data de 21 iulie, de la orele 06:00.” este menționat în anunțul pus pe parbrizul mașinilor aflate în centrul Pașcaniului.

În acest an, evenimentul se anunță unul deosebit dat fiind noutățile anunțate. Pe lângă numărul mult mai mare de meșteri populari care și-au anunțat prezența la Pașcani, din toată țara și Republica Moldova, va avea loc și un simpozion iar cei până în 18 ani se pot înscrie gratuit la lecțile de olărit sau țesut.

Amintim că deschiderea oficială a evenimentului va avea loc vineri la orele amiezii, 12:00 cu premiere și spectacol folcloric.

DE LA ACELAȘI AUTOR

Cum să-ți protejezi banii de inflație: e mai simplu decât crezi

Cu toții auzim de la știri, în această perioadă, cum rata inflației bate record după record. Din...

Alimentația nesănătoasă și viciile golesc buzunarele românilor. Oamenii susțin că sunt prea săraci pentru a mânca sănătos

Avem obiceiuri alimentare nesănătoase şi vicii. Dăm la fel de mulţi bani pe alcool cât dăm pe...

Săraca Deltă bogată, paradoxul neştiut de dincolo de frumuseţe. De la traiul de pe o zi pe alta, la încălcarea legii: “În cărţi e...

Ne mândrim cu delta, bucata noastră de ţară inclusă în patrimoniul mondial UNESCO. Pentru noi, tărâmul dintre...

Din bucătăriile virtuale, la tribunal. Jamila și Laura Laurențiu se luptă în instanță pentru eclerul la tavă

“Eclerul la tavă” este disputat în justiție de Jamila și Laura Laurențiu, ambele urmărite pentru rețetele pe...

METEO

ALTE ȘTIRI

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Să fim oameni, nu roboți!

Uitați-vă cu atenție în jurul vostru! În fiecare scară de bloc, pe orice stradă din suburbii este...

PULSUL ZILEI