More

  Atenţie pietoni! Controalele rutiere se vor înteţi în următoarele zile

  Array

  Actiune rutieraAtentie pietoni! In aceasta perioada, mai multe echipaje ale Politiei Rutiere actioneaza in municipiul Pascani pentru a-i depista pe trecatorii care incalca legea.

  Actiunea cu caracter permanent a inceput de pe data de 7 mai si se va desfasura pana in ziua de luni, 19 mai. In aceste zile, politistii de la Circulatie vor patrula in zona trecerilor de pietoni cu scopul de a preveni si combate eventualele accidente rutiere.

  Totodata, vor fi sanctionati cei care incalca regulile de circulatie atat de partea pietonilor, pentru traversarea prin locuri nepermise cat si a soferilor care nu acorda prioritate.

  Sunt vizate in principal trecerile de pietoni des folosite, din zona institutiilor, mai exact, cea de langa Spitalul Municipal de Urgenta, de langa Judecatorie, cele din centru, pe strada Stefan cel Mare si cele de langa piete.

  Pana in acest moment, au fost identificati si sanctionati mai multi soferi si cetateni care nu au respectat regulile acestor marcaje rutiere.

  La sfarsitul acestei actiuni, Biroul Rutier al Politiei Municipiului Pascani va face public bilantul activitatii ce are loc si la nivelul celorlalte orase din judetul Iasi.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  DEPUTAT PETRU MOVILA – CANDIDAT PMP LA CAMERA DEPUTATILOR (P)

  Ca membru în Comisia de Sănătate a Camerei Deputaţilor, sănătatea este o prioritate pentru mine. Cele mai multe proiecte de lege sunt venite de...

  Maricel Popa, președintele PSD Iași: 1 milion de familii vor beneficia de racordare gratuită la rețeaua de gaze! (P)

  Reducerea diferențelor dintre sat și oraș impune asigurarea și în mediul rural a întregului confort disponibil în cel urban. Iar acest lucru nu înseamnă...

  Dorina Isopescu (PMP Iași): Primăria nu a făcut nimic pentru locuitorii din Tătărași (P)

  Prof.univ. Dorina Isopescu, candidata Partidului Mișcarea Populară pentru Primăria Iași, a vizitat zona Tătăraşi – Dispecer, pentru a afla de la oameni problemele cu...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI