9.9 C
Paşcani
duminică, martie 26, 2023
Array

Atenţie pe unde călcaţi, în zonele unde se lucreaza. O femeie s-a rănit după un moment de echilibristică pe o potecă cu bolovani

Atenţie mare cum circulaţi prin zonele unde sunt în desfăşurare lucrări de reabilitare a străzilor şi trotuarelor. Riscaţi să vă accidentati din cauza gropilor sau bolovanilor, mai ales dacă zonele nu sunt semnalizate.
Săptămâna trecută o femeie din Paşcani s-a accidentat grav la un picior în timp ce încerca să traverseze o groapă de pe marginea străzii Gării, unde se lucrează la înlocuirea reţelelor de canalizare. În urma căzăturii s-a ales cu mai multe răni şi telefonul mobil stricat. Acum femeia caută să înţelegea cine este vinovat de acesta situaţie pentru a-l da în judecată.,
Nu sunt singura care am păţit-o, au fost şi alţii. Noi cei de pe strada Abator suntem nevoiţi să circulăm printre gropi şi bolovani pentru a ajunge în oraş. Nu au amenajat o cale de acces peste gropile făcute pe marginea drumului, au pus nişte cărămizi care au fost furate. Am călcat pe nişte bolovani şi m-am accidentat iar telefonul s-a stricat. Cineva trebuie să răspundă, să îmi plătească pagube… a spus Cristina Radu.
În replică reprezentanţii Primăriei spun că strada Gării s-a transformat în şantier iar accesul pietonal este restricţionat, mai puţin pentru cei care locuiesc în acea zonă.
Constructorul trebuie să semnalizeze zona şi să amenajeze căi de acces provizorii pentru localnici. Vom verifica ce se întâmplă acolo şi vom solicita să fie luate măsuri. În acelaşi timp locuitorii trebuie să aibă grijă şi să circule cu atenţie în zonele unde se lucrează la schimbarea reţelelor de apă şi canalizare sau asfaltare” a spus pentru BIT TV, purtătorul de cuvânt al Primăriei, Cristian Menegon.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow