18.4 C
Paşcani
joi, septembrie 21, 2023

Atenţie mare, ieşeni! Escroci îmbrăcaţi în poliţişti vă cer declaraţiile la control, apoi pretind „mită“ să vă lase în pace

Un astfel de caz s-a petrecut zilele acestea la Iaşi, escrocii falşi poliţişti luându-le cu forţa telefoanele unor minori. La Vaslui, un pensionar le-a dat unor tâlhari similari 1.000 de lei, ca să scape de aşa-zisa amendă de 2.000 de lei, fiind „prins“ ducând gunoiul la ghenă în afara orelor permise.

Un nou fenomen a fost semnalat în ultimele zile în Iaşi şi în zonă: apariţia escrocilor îmbrăcaţi în oameni ai legii care cer declaraţii pe proprie răspundere la control, şi care apoi vor să obţină foloase materiale prin înşelăciune, sau chiar folosind forţa. La Iaşi, de exemplu, Poliţia anunţă că doi indivizi de 30, respectiv de 33 de ani, au fost arestaţi preventiv sâmbătă, 26 aprilie, fiind acuzaţi de tâlhărie calificată.

Ieşenii Mihai Stoica şi Răzvan Habliuc sunt cercetaţi întrun dosar al Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi, ei fiind prinşi la finele săptămânii trecute de poliţişti după ce au comis mai multe jafuri.

Continuarea pe Ziarul de Iasi

Alte articole