More

  Încă o conductă de apă spartă! De această dată în centrul orașului

  Array

  Încă o conductă de apă spartă! De această dată în centrul orașului 

  Din nou o conductă de apă a cedat. De această dată, muncitorii de la Apa Vital au intervenit de la primele ore ale dimineții în centrul Pașcaniului, exact în mijlocul intersecției semaforizate. Traficul în zonă a fost îngreunat și din cauză că semaforul iar nu mai funcționa dar și a utilajelor oprite în zonă. 

  Încă o conductă de apă spartă în Pașcani! De această dată în centrul orașului, în intersecția semaforizată, acolo unde, timp de câteva ore traficul s-a desfășurat cu greutate.

  Echipele de intervenție au lucrat pentru a remedia pierderea la apă, lucrare ce s-a efectuat în presiune, fără a fi nevoie de sistarea serviciilor de apă, la conductă  de diametru 100 mm din fontă, apărută în intersecția străzilor Moldovei, Crinilor și strada Dragoș Vodă.

  “Lucrarea s-a desfășurat cu aproximație între orele 8:30-12:00, în momentul de față refăcându-se amplasamentul cu nisip, pietriș, balast urmând a se pune piatră spartă cu nisip prin compactare și ulterior asfaltare. Din cauza vechimii acestor conducte în Pașcani se lucrează cu o presiune de lucru de maxim 2,1-2,2 atmosfere, cu toate greutatile ce decurg din aceasta, o presiune mai mare putand determina  o crestere exponentiala a numarului pierderi pe conducte.” a precizat purtătorul de cuvânt al societății, Răzvan Manolache.

  Conducta de distribuție din Pașcani din zona semafoarelor este considerată una din primele conducte de distribuție din municipiul, datând din anii 1955-1960

  Tot lucrări au avut loc și în zona Vale din Pașcani, între blocuri, iar după remediere, deși a fost o stardă asfaltată, locul unde s-a intervenit a rămas ca după bombardament, spun cetățenii nemulțumiți de situație.

  Menționăm că ApaVital SA are în derulare investiții pe raza municipiului Pașcani, atât din fonduri proprii, cât și din fonduri externe.

   

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Prețurile pentru serviciile funerare ale morților de COVID-19 ar putea exploda! Lucrătorii din domeniu se tem să-i îmbrace pe decedați: „Va fi o nenorocire”

  Prețurile pentru serviciile funerare ale morților de COVID-19 ar putea exploda! Lucrătorii din domeniu se tem să-i îmbrace pe decedați: „Va fi o nenorocire”. //

  Din 13 aprilie se deschide un nou flux de vaccinare la Pașcani. Situația în ultimele 24 de ore în Iași

  Începând cu data de 13 aprilie vor fi deschise fluxuri suplimentare în centre existente: 4 în Mun. Iași, 1 în Pașcani, 1 în Podu Iloaiei. //

  Când am putea renunța la purtarea măștii în spațiile publice. Anunțul prim-ministrului Cîțu

  Prim-ministrul Florin Cîțu a anunțat vineri că românii ar putea renunța la purtarea măștii în spații publice în momentul în care se atinge pragul de 10 milioane de persoane imunizate. //

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet