15 C
Paşcani
luni, iunie 27, 2022
Array

Atenţie la polei. Accident la Ruginoasa

Atenţie la poleiul de pe străzi. Un accident rutier a avut loc într-o zonă periculoasă din cauza neadaptării vitezei la condiţiile meteo. Din fericire nu au fost victime, însă maşinile implicate au fost serios avariate.

Încă un accident rutier a avut loc în curba periculoasă din comuna Ruginoasa, după ce un şofer nu a adaptat autoturismul la condiţiile meteo şi a intrat pe contrasens, în coleziune cu o maşină care circula regulamentar.

Din fericire nu au fost victime, însă maşinile implicate în ciocnire au fost avariate. Nefericitul moment a avut loc în această dimineaţă, în jurul orei 06.40. Şoferii au fost testaţi de către poliţişti veniți la fața locului pentru a vedea dacă au consumat alcool, însă rezultatul a fost zero.

Poliţia recomandă participanţilor la trafic să adopte o conduită preventivă de conducere şi să respecte regulile de circulaţie ori cerinţele poliţiştilor. Dacă partea carosabilă este umedă ori acoperită de polei, toţi conducătorii de autovehicule trebuie să circule cu o viteză care să permită oprirea în siguranţă, având în vedere că distanţa de frânare în astfel de condiţii meteo este mult mai mare.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow