More

  Atenție la instalație. RAGCL Pașcani începe probele la călcură

  Array

  Atenție la instalație. RAGCL Pașcani începe probele la instalațiile de încălzire și de apă caldă. Astfel, cei care sunt în reparații și în lucru în apartamente, în această perioadă, trebuie să finalizeze lucrările pentru a evita neplăceri.

  De mâine, 1 septembrie, nu se mai primesc cereri de debranșare sau de modificare a instalațiilor de încălzire și de apă caldă.

  „Începând cu această dată R.A.G.C.L. Pașcani va proceda la verificarea instalațiilor interioare din blocurile alimentate de la sistemul centralizat de încălzire în vederea pregătirii pentru sezonul rece. Rugăm locatarii care au intervenit la instalațiile interioare să finalizeze lucrările până la această dată.”  se arată în comunicatul de presă al regiei.

  Pentru sesizarea eventualelor defecte sau pentru rezolvarea unor probleme apărute la instalațiile proprii de încălzire cetățenii pot suna la  dispeceratul R.A.G.C.L. la următoarele numere: 0232.761.092 sau 0760.788.360.

  Pentru relații suplimentare cei în cauză pot merge la sediul regiei din strada Moldovei, nr. 21 sau se pot adresa prin e-mail: ragcl@yahoo.com.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Accident din cauza vitezei. Soferii au scapat cu viata

  Accident rutier in apropiere de podul peste calea ferata, la iesirea din Pascani. `In cursul zilei de sambata 23 ianaurie, in jurul orei 11...

  România s-a născut la Iași: 162 de ani de identitate și unitate națională în capitala istorică a României

  Acum 162 de ani, printr-una dintre cele mai mari inițiative de conștiință și putere națională, România se năștea la Iași, după secole de sacrificii...

  „Mortul viu” de la Iaşi rămâne mort din punct de vedere oficial. Dovada că e mai greu să învii decât să mori

  ”Mortul viu” aşteaptă decizia oficială a autorităţilor pentru a i se anula certificatul de deces şi a-şi continua viaţa în mod normal. Gabriel Luca, ieşeanul...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI