22.1 C
Paşcani
joi, august 11, 2022
Array

Atenție la cumpărături! Carne aruncată la gunoi!

Atenție la cumpărături! Carne aruncată la gunoi!

Controalele inspectorilor de la Protecția Consumatorului au scos la iveală multe nereguli ale comercianților din județul Iași. Au fost date amenzi usturătoare celor care păcăleau clienții cu reduceri la produsele nealimentare și alimentare.

La Hîrlău, într-un tomberon au fost aruncate câteva bucăți mari de carne de porc. Cel mai probabil produsele nu se mai aflau în termen de valabilitate și s-a luat decizia de a scăpa de carne pentru a nu fi găsiți cu nereguli în urma controalelor.

Și cetățenii orașului au rămas impresionați de ce au văzut în ghena de gunoi. Ei spun că dacă așa ceva trebuiau să mănânce, puteau ajunge pe mâna medicilor cu diferite afecțiuni.

Oamenii legii desfășoară acțiuni de prevenire în rândul cetățenilor și recomandă ca la cumpărarea unui produs alimentar să verificaţi dacă este respectată temperatura de expunere la comercializare, să verificaţi în mod direct culoarea, aspectul, consistenţa și mirosul. De asemenea cel mai bine este să refuzați a cumpăra produse alimentare care prezintă neconformităţi cum ar fi miros acru-înţepător, aspect spongios de început de deformare.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow