11 C
Paşcani
duminică, martie 26, 2023
Array

Atenţie la cumpărături: bancnote de 100 de lei false pe piaţă!

Poliţiştii de la Crimă Organizată au început ieri o serie de cercetări la o filială ieşeană a companiei British American Tobacco, după ce angajaţii de aici au descoperit bani falşi.
Mai exact, unul dintre agenţii care lucrează în cadrul companiei a depus la casieria unităţii o bancnotă de 100 de lei falşi.

Agentul a colectat banii de la distribuitori şi vânzători, iar aceştia i-au achitat numerar, printre bancnote strecurând şi aceasta. Imediat cum şi-au dat seama de fals, aceştia au alertat poliţiştii, care au început cercetările chiar la filiala ieşeană a companiei, de unde au ridicat şi bancnota. „Au fost poliţiştii în jurul orei 12, la pângerea şefilor. Bancnota a fost luată de la unul dintre magazinele unde am distribuit produsele. Poliţiştii fac cercetări“, a spus unul dintre angajaţi. Poliţiştii de la Crimă Organizată au precizat că cercetările sunt abia la început.

„Într-adevăr, a fost făcută o plângere de către reprezentanţii acestei companii. Este vorba despre 100 de lei, o bancnotă. Se fac cercetări pentru a se vedea cine a plasat bancnota“, a precizat unul dintre anchetatorii din această structură.

sursa ziaruldeiasi.ro

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow