17.3 C
Paşcani
joi, septembrie 28, 2023
Array

Atenţie la ce lăsaţi în maşini. Un hoţ a fost prins după ce a furat tot ce a găsit într-un autoturism

Ghinion pentru un hoţ din comună Motca. În urma unui control de rutină bărbatul a fost prins ieri de poliţiştii păşcăneni, după ce cu câteva zile în urma furase mai multe obiecte şi bani dintr-o maşină parcată cu geamul deschis.
Oamenii legii aveau informaţii despre autorul furtului şi l-au identificat ieri pe o stradă din oraş. Mihai Tănase, care şi-a recunoscut imediat faptele şi a predat poliţiştilor ceea ce a luat: banii, o pereche de ochelari şi staţia de emisie-recepţie luate din maşină.

„Ieri, poliţiştii din paşcani au identificat pe prezumtivul autor al unui furt comis în luna iunie dintr-un autoturism când s-au sustras o staţie recepţie, o pereche de ochelari şi o sumă de bani. Tânărul este cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat. De precizat că furtul a fost favorizat şi de faptul că proprietarul maşinii şi-a lăsat autoturismul parcat pentru câteva minute având geamul între deschis.” a declarat telefonic Madalin Ţăranu.

Poliţia recomanda şoferilor să nu îşi parcheze maşinile fără să fie asigurate şi să nu fie lăsate obiecte de valoare sau bani în interior. Hoţii profita şi acţionează rapid măi ales atunci când uşile sau geamurile sunt lăsate deschise.

Alte articole