1.6 C
Paşcani
luni, octombrie 25, 2021

Atenție la ce cumpărați! O femeie a găsit pui putred în magazin

Atenție la ce cumpărați! O femeie a găsit pui putred în magazin

 Deși au fost dat amenzi usturătoare și confisate tone de carne în acestă perioadă, se pare că tot mai sunt produse expirate prin magazine. O femeie a avut ghinionul să cumpere pui la ofertă care era putred. Patronul magazinului i-a dat banii pe marfa stricată, însă clientul spune că nu de puține ori a găsit pe rafturi marfă stricată. Inspectorii DSV vor continua acțiune de control și verificare.

Atenție la ce cumpărați. O femeie din Hîrlău a fost șocată când a vrut să gătească masa de prânz pentru copii. Cumpărase de la un market din oraș doi pui congelați la ofertă. Ajunsă acasă, a constatat că produsele sunt în stare de putrefație și mirosul era îngrozitor. Până să facă reclamație la instituțiile de profil femeia spune că a găsit înțelegere din partea reprezentanții magazinului care i-au dat banii pe marfă și și-au cerut scuze pentru situație.

Persoana în cauză mai spune că acest caz nu este singular chiar dacă produsul era încă în termne, conform etichetei. Tot ea a cumpărat biscuiți pentru copii plini cu mucegai. De asemenea, a mai auzit situații asemănătoare și la vecini și cunoștințe.

Vasile Gaboran, director adjunct la DSVSA Iași spune că în câteva săptămâni s-au verificat sute de magazine iar acolo unde au fost găsite nereguli s-a confiscat marfa și s-au dat amenzi. Reprezentantul instituției recomandă ca produsele din carne să fie cumpărate numai din magazine specializate.

Menționăm că reporterii BIT TV au încercat să ia legătura cu reprezentantul magazinului însă nu a fost de găsit.

DE LA ACELAȘI AUTOR

Micii bucătari și actori de la grădiniță!

Micii bucătari și actori de la grădiniță! Mici dar cu talent! Copiii alături de cadrele didactice ne...

Primăria caută pază pentru piețele agroalimentare

Primăria caută pază pentru piețele agroalimentare Se caută servicii de pază pentru cele două piețe din Pașcani...

Arestată pentru evaziune fiscală

Arestată pentru evaziune fiscală  Politistii din Hirlau au actionat pentru depistarea si clarificarii situatiei persoanelor urmarite. În cadrul...

ACŢIUNE ÎN TRAFIC LA PAŞCANI. Vezi ce amenzi s-au dat

ACŢIUNE ÎN TRAFIC LA PAŞCANI  La data de 15 martie a.c., în intervalul orar 15.00 – 19.00, poliţiştii...

METEO

ALTE ȘTIRI

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Să fim oameni, nu roboți!

Uitați-vă cu atenție în jurul vostru! În fiecare scară de bloc, pe orice stradă din suburbii este...

PULSUL ZILEI