9.4 C
Paşcani
luni, octombrie 3, 2022
Array

Atentie la buzunare, la slujbele de Boboteaza!

- Advertisement -

,,Cu ocazia procesiunilor şi ceremoniilor religioase ocazionate de sărbătoarea Botezului Domnului (Boboteaza), luni, 06 ianuarie a. c., aproximativ 50 de poli ţişti de ordine publică, din cadrul Serviciului Rutier şi Serviciului de Investigaţii Criminale vor asigura măsurile necesare menţinerii ordinii şi liniştii publice, fluidizării traficului rutier şi prevenirii infracţionalităţii în zona lăcaşelor de cult de pe raza municipiului Iaşi.

La nivelul celorlalte localităţi de pe raza judeţului, poliţiştii vor acţiona cu precădere în zona lăcaşelor de cult, pentru preîntâmpinarea oricăror evenimente negative.

Activităţile de menţinere a ordinii şi liniştii publice la slujba din curtea Mitropoliei Moldovei şi Bucovinei, eveniment la care sunt aşteptaţi să participle numeroşi credincioşi, vor fi desfăşurate în colaborare cu Inspectoratul Judeţean de Jandarmi şi Poliţia Locală.

Recomandăm credincioşilor să păstreze bunurile de valoare, precum telefoanele mobile, dar şi portofelele şi sumele de bani în buzunarele interioare ale hainelor, mai ales atunci când se află în locurile aglomerate.

Şoferii care se deplasează cu autoturismele până în apropierea lăcaşelor de cult, sunt sfătuţi să nu lase bunuri de valoare la vedere în aceste.”conform unui comunicat de presa al IJP Iasi.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow