More

  Atentie la buzunare, la slujbele de Boboteaza!

  Array

  ,,Cu ocazia procesiunilor şi ceremoniilor religioase ocazionate de sărbătoarea Botezului Domnului (Boboteaza), luni, 06 ianuarie a. c., aproximativ 50 de poli ţişti de ordine publică, din cadrul Serviciului Rutier şi Serviciului de Investigaţii Criminale vor asigura măsurile necesare menţinerii ordinii şi liniştii publice, fluidizării traficului rutier şi prevenirii infracţionalităţii în zona lăcaşelor de cult de pe raza municipiului Iaşi.

  La nivelul celorlalte localităţi de pe raza judeţului, poliţiştii vor acţiona cu precădere în zona lăcaşelor de cult, pentru preîntâmpinarea oricăror evenimente negative.

  Activităţile de menţinere a ordinii şi liniştii publice la slujba din curtea Mitropoliei Moldovei şi Bucovinei, eveniment la care sunt aşteptaţi să participle numeroşi credincioşi, vor fi desfăşurate în colaborare cu Inspectoratul Judeţean de Jandarmi şi Poliţia Locală.

  Recomandăm credincioşilor să păstreze bunurile de valoare, precum telefoanele mobile, dar şi portofelele şi sumele de bani în buzunarele interioare ale hainelor, mai ales atunci când se află în locurile aglomerate.

  Şoferii care se deplasează cu autoturismele până în apropierea lăcaşelor de cult, sunt sfătuţi să nu lase bunuri de valoare la vedere în aceste.”conform unui comunicat de presa al IJP Iasi.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Acțiune cu polițiștii și mascații la Târgu Frumos. Aproape 40 de amenzi, zeci de societăți și mașini controlate

  La data de 3 martie a.c., în intervalul orar 09.00 – 12.00, poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Târgu Frumos şi Secţiei nr. 7 Poliţie...

  Un tânăr din America își caută părinții la Pașcani. A fost abandonat într-o scară de bloc, la câteva zile de la naștere

  Un tanar nascut in urma cu 28 de ani la Pascani si abandonat in scara blocului G6, de pe strada Izvoarelor din municipiu, isi...

  Adolescenta cu chip de înger din Pașcani, a plecat la ceruri. Nicoleta a îndoliat o comunitate întreagă

  Adolescenta cu chip de inger din Pascani pentru care a luptat o comunitate intreaga sa obtina o sansa in plus la viata, a pierdut...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Înapoi
  Discuta pe Facebook
  Discuta pe Whatsapp