-3.1 C
Paşcani
duminică, februarie 5, 2023

ATENTIE LA BUZUNARE IN PERIOADA SARBATORILOR

 

Dorim să prezentăm cetăţenilor câteva sfaturi menite îi ţină cât mai departe şi să îi descurajeze pe hoţii care fură din buzunare.

Perioada premergătoare Paștelui este destinată în principal cumpărăturilor. Cu toţii vom merge în diverse centre comerciale şi ne vom aproviziona cu cele necesare. Prinşi de spiritul Sărbătorilor Pascale, nu vom uita cu siguranţă nici de cei dragi cărora le vom lua cadouri. Portofelul va fi mai plindecât în alte zile, cu bani care poate au fost economisiţi special pentru această ocazie. Implicit va creşte riscul să deveniţi ţinta hoţilor.

Deci,ATENŢIE la buzunare şi portofele ! Şi infractorii ausărbători, familie şi o nevoie mare de bani. Se pot afla lângă dumneavoastră şi vor specula orice greşeală pe care o faceţi. Nu le daţi ocazia să intre in acţiune!

Ţineţi minte: din cauzaneatenţiei î nfiecare moment

puteţideveni victima unui furt!

Vă prezentăm pescurt câteva sfaturi menite să îi ţină departe de dumneavoastră pe hoţii care fură din buzunare:

Ø când vă aflaţi la cumpărături sau cu orice altă ocazie nu lăsaţi niciodată să se vadă câţi bani aveţi la dumneavoastră;

Ø ţineţi-văpoşeta, geanta sub braţ având permanent control asupra ei;

Ø nuţineţi banii, actele sau portofelul în buzunare exterioare;

Ø nuvă lăudaţi persoanelor necunoscute cu valorile pe care le aveţi la dumneavoastră.

Este bine deştiut că hoţii care fură din buzunare caută spaţiile restrânse. Evitaţi, prin urmare, mulţimile şi ţineţi necunoscuţii la o distanţă apreciabilă. Curăţirea unei pete inexistente pe hainele dumneavoastră sau a unei pete făcute intenţionat poate fi un truc al unui hoţ.

Sperăm ca aceste sfaturi să le puneţi în practică şi să vă fie de un real folos. Nu uitaţi: siguranţa personală trebuie să vă preocupe în primul rând pe dumneavoastră.

 

IPJ IASI

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow