More

  Atentie la biciclete. Doi copii au fost internnati cu rani grave

  Array

  Doi copii au fost internati ieri la Spitalul de Urgenta din Pascani cu rani dupa ce s-au jucat cu bicicleta. Unul dintre ei , din comuna Ruginoasa, a cazut de pe ghidon si s-a lovit la cap. Din cauza leziunilor severe in urma impactului cu solul , el a fost transportat de urgenta la Spitalul de Neurochirurgie “Sfanta Maria “ din Iasi.
  Un alt baiat, in varsta de 8 ani din Siretel , a ajuns la Compartimentul Primiri Urgente cu multiple rani la fata, la picioare, maini si pe abdomen dupa ce a fost lovit de o bicicleta.
  Mai ales in timpul vacantelor parintii sunt sfatuiti sa nu ii scape din ochi pe copii, cand acestia se afla la joaca. Deasemenea, copiii trebuie invatati de mici cum sa se fereasca de pericole sau accindete, spun specialistii.

  Scris de Ana-Maria Ipate

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Focar de COVID-19 la secția de Pediatrie a Spitalului Municipal de Urgențe Pașcani

  Virusul COVID 19 a ajuns si intr-o sectie destinata copiilor de la Spitalul Municipal de Urgente Pascani. Directia de Sanatate Publica Iasi a anuntat...

  Dezbatere privind transportul public din Pașcani

  Primaria Municipiul Pascani propune spre dezbatere publica un proiect de hotarare ce prevede modificarea regulamentului de transport public local. In noua varianta este vorba...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Înapoi
  Discuta pe Facebook
  Discuta pe Whatsapp