32.6 C
Paşcani
luni, august 8, 2022
Array

Atentie: E.ON isi inchide centrele de servicii pentru clienti! Ce poti face daca ai probleme cu gazul sau curentul

• Serviciile pentru clientii E.ON Energie vor fi indisponibile timp de aproape o saptamana, in aceasta perioada consumatorii neputand sa acceseze majoritatea serviciilor ce tin de furnizarea gazelor naturale si a energiei electrice

Serviciile destinate clientilor operatorului de energie, pentru judetele din regiunea Moldovei, vor fi indisponibile timp de mai multe zile. Canalul de comunicare al E.ON, care poate fi accesat telefonic la numerele 0800 800 366 si 0800 800 900 sau prin e-mail, de catre consumatorii de gaze naturale si energie electrica, va fi indisponibil începând cu seara zilei de marti, 29 noiembrie, pâna luni, 5 decembrie. Centrul de Servicii Clienti E.ON va fi inchis in aceasta perioada pentru efectuarea unor lucrari la sistemul informatic, motiv pentru care clientii nu vor putea accesa informatiile privind continutul facturilor, sistemul de distributie a gazelor naturale, tarifele sau detaliile legate de componenta soldului privind obligatiile de plata, precum si alte informatii utile pentru clienti.

Tot in aceasta perioada, clientii E.ON nu vor putea sa încheie sau sa modifice contracte de furnizare a gazelor naturale prin aceste canale, iar platforma E.ON Myline nu va fi functionala, cu exceptia operatiunii ce permite transmiterea indexului. Totodata, centrele de Relatii Clienti ale E.ON vor fi închise pe 30 noiembrie si 1 decembrie, aceste zile fiind declarate sarbatori legale, urmând sa functioneze cu program normal în data de 2 decembrie, în intervalul 8:00-16:00.
Continuarea pe Ziarul de Iasi

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow