13.7 C
Paşcani
miercuri, mai 18, 2022
Array

Atenție ce cereri depuneți pentru apă și canal. 110 pășcăneni au fost păcăliți

Atentie mare ce formular folositi pentru incheierea noilor contracte de furnizare a servicilor de apa si canal. Peste 100 de pascaneni au depus cereri gresite in urma unei campanii de dezinformare intretinuta de cei care sunt nemultumiti ca furnizarea serviciilor a fost preluata de operatorul iesean. Acum ei trebuie sa trimita o alta solicitare , formularele corecte sunt disponibile la sediul sau pe site-ul Apa Vital.

Pana acum au fost trimise 110 astfel de cereri. Oamenii au completat un formular pus la dispozitie de un justitiabil prin care solicita contracte individuale la apa si canal. In replica, reprezentantii Apa Vital spun ca cererile sunt gresite si nu vor fi luate in consideratie. Asta deoarece nu ar fi conforme cu regulamentul de furnizare.

Purtatorul de cuvant al societatii spune ca in acest fel se pierde timp si ca cei care vor sa incheie contract pentru distributia de apa si canal trebuie sa completeze o alta cerere. Formularul corect se afla la punctul de lucru al societatii, deschis in Pascani sau pe site-ul ApaVital.

Mentionam ca pana acum fost incheiate peste 1500 de contracte cu societatile comerciale si locuitorii de la case. In schimb, doar 5 asociatii din Pascani au ajuns pana acum la o intelegere cu Apa Vital SA Iasi.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articoleAdis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow