1.3 C
Paşcani
marți, decembrie 6, 2022
Array

Atelierul de creație. Timpul liber petrecut într-un mod inteligent

Omuleti de zapada, braduti, globulete si tot felul de accesorii pentru sarbatorile de iarna unicat si dupa gustul tau. Cu aceste oferte vine in intampinarea doritorilor de ceva nou Atelierul de creatie din Pascani. Preturile sunt accesibile, iar copiii, dar si adultii isi pot petrece timpul intr-un mod inedit. Astfel, usor usor, produsele de duzina incep sa fie inlocuite cu cele lucrate manual.

atelier de creatie 3

Mihaela, profesorul nostru de astazi ne-a invatat cum sa facem un glob. In cateva minute, cu ustensilele la indemana, dar si rabdare a iesit o minunatie de ornament pentru pomul de Craciun, acesta putand fi achizitionat contra sumei modice de 4 lei.

atelier de creatie 4

Copiii si adultii din Municipiu sunt invitati sa participe activ la Atelierul de creatie din Pascani amplasat in zona Deal a orasului, in spatele Casei de Cultura „Mihail Sadoveanu” pentru a face singuri orice produs doresc.

Aici se gasesc articole pentru pictat, cutii de cadouri, hartie quilling, accesorii pentru confectionarea bijuteriilor cu pietre semipretioase, ornamente pentru brad, dar si manuale care va arata cum sa faceti produsele acasa.

atelier de creatie 2

In momentul de fata sunt cativa copii inscrisi la cursul de creatie, care cu 10 lei invata sa confectioneze diferite obiecte, iar mai mult decat atat ficare isi ia produsul acasa.

atelier de creatie 1

Astfel, aceasta este o varianta cum sa va petreceti timpul liber si sa descoperiti frumusetea lucrurilor simple. ziarulorizont.info

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow