23.2 C
Paşcani
luni, august 2, 2021
23.2 C
Paşcani
luni, august 2, 2021

Ateliere de țesut, croit și tors cu elevii de Liceul Tehnologic din Hârlău

Tineri și vârstnici s-au adunat joi, 17 iunie, la Muzeul Viei și Vinului pentru a marca în mod tradițional sfârșitul anului școlar.

Timpul s-a depanat în tihnă și le-a dat răgaz celor prezenți la eveniment să se bucure de activități diverse, menite să coloreze această zi cu tradiții, obiceiuri și meșteșuguri păstrate de acum mulți ani.

Astfel,  îmbrăcați tradițional, copiii de la Liceul Tehnologic din Hârlău, s-au adunat și au luat parte la ateliere de țesut, croit și tors.

În cadrul evenimentului s-au întâlnit două generații, tineri și bătrâni, iar scopul a fost de a promova păstrarea tradițiilor, dar și de a organiza o activitate cu rol recreațional, la care elevii să participe cu drag, și chiar să aibă șansa să-și însușească noi îndeletniciri.

Ce părere ai?

Meteo

Paşcani
nori împrăștiați
23.2 ° C
24.3 °
21.2 °
59 %
1.7kmh
36 %
lun
32 °
mar
27 °
mie
29 °
joi
34 °
vin
29 °

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

Politica si cadourile pentru copii

Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

Administratie si politica, fara suflet

PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

PULSUL ZILEI