2.8 C
Paşcani
miercuri, octombrie 27, 2021

Ateliere de lucru cu părinţi şi copii, la Grădiniţa cu Program Prelungit nr.2 din Paşcani

Zeci de preşcolari de la o grădiniţă din Paşcani şi-au uimit părinţii ieri printr-o activitate plină de momente artistice demne de toată lauda. Sub titlul “Ștrengăreii iubesc toamna”, micuţii au făcut tot felul de scenete specifice acestui anotimp, au cântat şi au dansat. Apoi, s-au făcut ateliere de lucru, în care părinţii au muncit alături de copiii lor.

Sediul Grădiniţei cu Program Prelungit nr. 2 din Paşcani a răsunat ieri de veselia unei grupe de preşcolari. “Strengareii”, coordonaţi de educatoarele Simona Apostol şi Veronica Pantelimon, au organizat tot felul de momente artistice de toamna, la fel cum fac aproape în fiecare an.

S-au deghizat în fructe şi legume şi au făcut scenete de teatru. Nici un preşcolar nu a stat deoparte, iar distracţia a fost asigurată.


Apoi, copiii şi-au invitat părinţii să fie alături de ei în diferite ateliere de lucru. Printre altele, au făcut gustări sănătoase şi freshuri de fructe pentru participanţi.

La o altă grupa, s-au făcut diferite figurine din fructe şi legume, iar creativitatea a fost la loc de cinste.
Scopul activităţii a fost de a-i aduce pe părinţi alături de copii, câteva ore în plus faţă de o zi normală, motiv de bucurie atât pentru prichindei, cât şi pentru adulţi.

După ce s-a terminat munca în ateliere, lucrările au fost puse într-o expoziţie în grădiniţă, cu titlul “Este minunat să lucrăm cu mami şi tati”.

DE LA ACELAȘI AUTOR

Primarul si consilierii PNL-Pro Romania, reclamati la DNA pentru abuz in serviciu

Primarul municipiului Pascani si consilierii locali din PNL si Pro Romania au fost reclamati la DNA si...

Sedinta pentru rectificari bugetare si modernizarea  unor strazi

Legislativul pascanean este convocat in sedinta ordinara, pe 28 octombrie de la ora 09.00. Pe ordinea de...

Bataie de joc la adresa unor societati comerciale. Conditii si probleme in plus pentru obtinerea acordului de functionare

Situatie confuza la Primaria Pascani privind eliberarea Acordului de Functionare pentru unele societati care isi desfasoara activitatea...

Pascaniul cauta teren pentru o noua cresa. Primarul a propus sa fie construita pe terenul alocat pentru doua blocuri ANL

Administratia locala din Pascani vrea sa construiasca o noua cresa, dar nu stie unde. Investitia ar urma...

METEO

ALTE ȘTIRI

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Să fim oameni, nu roboți!

Uitați-vă cu atenție în jurul vostru! În fiecare scară de bloc, pe orice stradă din suburbii este...

PULSUL ZILEI