More

  Ateliere de lucru cu părinţi şi copii, la Grădiniţa cu Program Prelungit nr.2 din Paşcani

  Zeci de preşcolari de la o grădiniţă din Paşcani şi-au uimit părinţii ieri printr-o activitate plină de momente artistice demne de toată lauda. Sub titlul “Ștrengăreii iubesc toamna”, micuţii au făcut tot felul de scenete specifice acestui anotimp, au cântat şi au dansat. Apoi, s-au făcut ateliere de lucru, în care părinţii au muncit alături de copiii lor.

  Sediul Grădiniţei cu Program Prelungit nr. 2 din Paşcani a răsunat ieri de veselia unei grupe de preşcolari. “Strengareii”, coordonaţi de educatoarele Simona Apostol şi Veronica Pantelimon, au organizat tot felul de momente artistice de toamna, la fel cum fac aproape în fiecare an.

  S-au deghizat în fructe şi legume şi au făcut scenete de teatru. Nici un preşcolar nu a stat deoparte, iar distracţia a fost asigurată.


  Apoi, copiii şi-au invitat părinţii să fie alături de ei în diferite ateliere de lucru. Printre altele, au făcut gustări sănătoase şi freshuri de fructe pentru participanţi.

  La o altă grupa, s-au făcut diferite figurine din fructe şi legume, iar creativitatea a fost la loc de cinste.
  Scopul activităţii a fost de a-i aduce pe părinţi alături de copii, câteva ore în plus faţă de o zi normală, motiv de bucurie atât pentru prichindei, cât şi pentru adulţi.

  După ce s-a terminat munca în ateliere, lucrările au fost puse într-o expoziţie în grădiniţă, cu titlul “Este minunat să lucrăm cu mami şi tati”.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Prețurile pentru serviciile funerare ale morților de COVID-19 ar putea exploda! Lucrătorii din domeniu se tem să-i îmbrace pe decedați: „Va fi o nenorocire”

  Prețurile pentru serviciile funerare ale morților de COVID-19 ar putea exploda! Lucrătorii din domeniu se tem să-i îmbrace pe decedați: „Va fi o nenorocire”. //

  Din 13 aprilie se deschide un nou flux de vaccinare la Pașcani. Situația în ultimele 24 de ore în Iași

  Începând cu data de 13 aprilie vor fi deschise fluxuri suplimentare în centre existente: 4 în Mun. Iași, 1 în Pașcani, 1 în Podu Iloaiei. //

  Când am putea renunța la purtarea măștii în spațiile publice. Anunțul prim-ministrului Cîțu

  Prim-ministrul Florin Cîțu a anunțat vineri că românii ar putea renunța la purtarea măștii în spații publice în momentul în care se atinge pragul de 10 milioane de persoane imunizate. //

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet