11.3 C
Paşcani
miercuri, martie 22, 2023
Array

Atelier de creație la Școala Specială

Atelier de creatie pentru zeci de copii care au sindromul Dawn, sufera de Autism sau paralizie la o scoala din Pascani. Micutii au confectionat astazi felicitari care au avut ca tematica primavara si luna mamei.

ATELIER DE LUCRU SC SPECIALA SALUT PRIETENI

20 de prichindei alaturi de specialistii de la Scoala Speciala din Pascani si de Asociatia “Salut Prieteni” au petrecut astazi o ora in atelierul de creatie a unitatii de invatamant. La eveniment au luat parte si parintii micutilor care sufera de sindrom Dawn, Autism sau paralizie si care fac parte din asociatie. Astfel au putut vedea cum isi petrec timpul copiii lor si ce activitati desfasoara la aceasta scoala.

Actiunea face parte din seria evenimentelor dedicate aniversarii a 8 ani de cand a fost infiintata Asociatia “Salut Prieteni”din Pascani.

Tot astazi si la Targu Frumos a avut loc un atelier de lucru cu asistatii sociali, unde au participat specialisti si au dezbatut si alte probleme cum ar fi nivelul de salarizare, numarul mare de beneficiari.

Parteneri în organizarea evenimentului au fost Sucursala Teritorială CNASR Iași și Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Iași.

Materialul video in cadrul buletinului de stiri INFOBIT.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow