29.1 C
Paşcani
marți, iunie 22, 2021
29.1 C
Paşcani
marți, iunie 22, 2021
Array

Atelier de artă fotografică, la “N. Iorga” Pașcani

oferta.oceancredit.ro

Ultimele știri

În cadrul săptămânii altfel, sute de activități s-au desfășurat. La o școală din Pașcani a avut loc un atelier de artă fotografică. Un pasionat de fotografie și-a adus aparatura și a vorbit colegilor de școală despre fiecare în parte dar mai ales despre cum să faci o fotografie reușită.

Zeci de elevi de la Liceul Economic “Nicolae Iorga” din Pașcani s-au arătat interesați de a învăța cum să facă fotografia perfectă, de la încadrare până la lumini. Cezar Sârghie, elev în ultimul an de liceu a vorbit colegilor săi la ce trebuie să fie atenție când apasă butonul pentru a imortaliza un moment.

Work-shopul s-a desfășurat pe parcursul a mai multor zile și datorită numărului din ce în ce în ce mai mare de elevi interesați de partea practică a cursului.

Acest atelier a fost organziat de profesorii de la catedra de Informatică a unității de învățământ.

Ce părere ai?

Meteo

Paşcani
cer fragmentat
29.1 ° C
29.7 °
26.2 °
58 %
0.7kmh
58 %
mar
29 °
mie
28 °
joi
30 °
vin
30 °
sâm
27 °

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

Politica si cadourile pentru copii

Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

Administratie si politica, fara suflet

PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

PULSUL ZILEI