1 C
Paşcani
duminică, decembrie 4, 2022
Array

Atac mafiot la Pașcani. Fiul patronului de la Kosarom bătut în curtea casei de doi bărbați mascați (VEZI FOTO)

Atac mafiot aerodromAtac in stil mafiot in aceasta dimineata in municipiul Pascani. Doi barbati mascati cu cagule au intrat in casa peste fiul patronului Kosarom, Lucian Apostol si l-au batut cu rangile chiar in curtea din fata locuintei.

Atac mafiot aerodrom1Incidentul s-a petrecut inainte de miezul noptii, in jurul orelor 23:00, cand barbatul in varsta 35 de ani a parcat masina in curtea casei de pe strada Calea Iasului. In momentul in care tanarul a inceput sa care din cumparaturi, doua persoane necunoscute cu cagule pe fata au sarit pe el si au inceput sa il loveasca cu niste bare din metal.

In invalmaseala, cei doi agresori ar fi tras si cu un pistol asupra victimei. Potrivit anchetatorilor, femeia care era impreuna cu Lucian Apostol a sarit asupra unuia dintre batausi si a reusit sa ii dea jos cagula.

Atac mafiot aerodrom2In urma atacului, fiul patronului Kosarom a fost lovit de cateva ori cu o ranga in cap suferind mai multe plagi si traumatisme la nivelul capului. Prietena acestuia a fost lovita si ea in zona abdomenului, iar ambii au ajuns in Compartimentul de Primiri Urgente, unde au primit primul ajutor.

In aceasta dimineata, locuinta tanarului a fost impanzita de criminalisti de la Iasi care au ridicat mai multe probe de la fata locului, printre care si tubul unui cartus.

Atac mafiot aerodrom3

Atac mafiot aerodrom4Atac mafiot aerodrom5

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow