16.2 C
Paşcani
luni, iunie 27, 2022
Array

Atac la adresa inspectorului ANRSC care a demontat manipularea anti-investitii. Nu are probleme cu legea

Inspectorul ANRSC, Bogdan Pantiru, invitat la sedinta Consiliului Loca Paşcani sustine ca nu are probleme cu legea, aşa cum informează newspascani.com. După ce ieri, în cadrul unei conferinţe de presă, a clarificat o serie de probleme privind facturarea şi contractarea individuală, reprezentantul statului a devenit tinta pentru ca a demontat manipularile din ultima perioada, pe tema apei la Pascani.
În articolul intitulat „Pe cine a chemat Pantazi să explice consilierilor locali legea: un cercetat penal pentru infracţiunea de înşelăciune şi fals!” Marius Parteni afirma că „NewsPascani.com a căuta pe internet informații despre acesta și a descoperit articole de presă conform cărora Bogdan Panțiru are probleme cu legea, fiind anchetat pentru infracțiunile de înșelăciune și fals!”

Este vorba despre un articol aparut in ziarul Adevarul pe 29 septembrie 2010, dar informatiile de atunci nu au fost actualizate.
Cel în cauză dezminte acuzatiile publicate la scurt timp dupa interventia sa din Consiliul Local Pascani. Inspectorul ANRSC spune că nu are nici o problemă cu legea şi ca nu este anchetat.
Bogdan Pantiru a mai precizat că în 2010 a fost cercetat penal în calitate de acţionar, nu de administrator al unei societăţi care a intrat în faliment si a fost găsit nevinovat iar dosarul a fost închis cu NUP – neinceperea urmăririi penale. La acea vreme firma nu şi-a mai putut onora obligaţiile planificate la plata din cauza intrării în faliment, printre care şi un împrumut girat cu BO (bilete la ordin).
În conferinţa de presă solicitată de BIT TV, inspectorul ANRSC a precizat că pentru debranşarea individuală a rau-platnicilor nu este suficient să ai contract sau convenţie si factura individuală ci trebuie îndeplinite şi o serie de condiţii tehnice. Mai exact doar acolo unde sunt scoase apometrele pe casa scării sau sunt montate apometre radio pot fi debranşaţi numai cei care nu îşi achita facturile iar investiţiile trebuie făcute de locatari, nu de operator. Reprezentantul statului a mai spus că măsurile impuse de Apa Vital la Paşcani sunt legale, nu abuzive.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow