11 C
Paşcani
duminică, martie 26, 2023
Array

Atac de panică după un 2, din cauza temelor nefăcute

Emotii mari pentru un elev care nu si-a facut temele. Dupa ce profesorul i-a pus nota doi in catalog, copilul a facut un atac de panica si a lesinat.Apoi a fost transportat la spital pentru ingrijiri medicale. S-a intamplat astazi la Colegiul Sadoveanu din Pascani. Conducerea scolii spune ca profesorul si-a facut datoria fara sa banuiasca, ca se va ajunge la o astfel de situatie.

spital nota 2
Daca esti elev si ai de gand sa mergi la scoala cu temele nefacute ar trebui sa se gandesti de doua ori. Asta pentru ca profesorii mai exigenti au inceput sa puna note foarte mici. Asa a patit-o astazi un elev din clasa a VII de la Colegiul Sadoveanu din Pascani. Copilul a venit din nou cu tema nefacuta la limba romana motiv pentru care a primit nota doi, in catalog. Cand a auzit ce nota a luat, baiatul a facut un atac de panica si a lesinat in banca. Probabil de frica parintilor sau de rusine. A fost dus imediat cu o salvare la Spitalul de Urgenta din Pascani pentru ingrijiri medicale, apoi a fost externat.

Directoarea scolii spune ca profesorul nu a incalcat regulamentul si ca nota a fost pusa in urma mai multor evaluari. Mai exact, elevul a venit de mai multe ori cu tema nefacuta si nu a stiut sa raspunda la lectie. Copilul mai are note la aceeasi materie, chiar si un zece. Asta inseamna ca se poate!

Specialistii cred ca frica de parinti a fost cea care a declansat criza de panica. Ei spun ca parintii ar trebui sa fie mai intelegatori si mai putin exigenti cu copiii lor, mai ales cand acestia intampina dificultati. De cealalta parte, profesorii ar trebui sa nu tina cont de astfel de situatii in evaluarea elevilor, tocmai pentru a crea un precedent.

Colegiul Mihail Sadoveanu Pascani este considerat unul dintre cele mai bune scoli din judet. Nu numai datorita rezultatelor elevilor ci si a profesorilor, unii dintre mai exigenti.

Materialul video in cadrul buletinului de stiri INFOBIT

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow