16.2 C
Paşcani
luni, iunie 27, 2022
Array

Astupați gropile de pe strada 22 Decembrie. Un copil a căzut într-un canal

Atenţie mare când circulaţi pe strada 22 decembrie din Paşcani. De câteva luni de zile în apropierea Clubului Copiilor a început să apară găuri periculoase chiar pe reţeaua de canalizare. Din acest motiv copii care circulă sau se joacă în zona respectivă riscă să se accidenteze. Aceeaşi problema o au şi maşinile din această zona.

Situaţia a fost semnalată de un locuitor din zonă după ce unul dintre copii săi a căzut anul trecut într-un canal. Bărbatul spune că din cauza gropilor nu îşi mai lasă cei doi fii să se joace în stradă de frică ca incidentul să nu se repete.

Păşcăneanul spune că nu este normal ca pe o stradă care se află la 3 minute de zona centrală a oraşului să nu se poată circula decât cu cizme sau maşini.

Reprezentanţii Primăriei au aflat de la jurnalişti despre gropile din zona Vale. Ei spun că strada este cuprinsă în planul de investiţii şi urmează să fie asfaltată în acest an. Până atunci gropile urmează să fie acoperite de muncitorii de la Gospodărie Comunală.

Menţionăm că pe lista de investiţii din acest an se află mai multe străzi propuse pentru modernizare. Pe lângă strada menţionată mai sus, în listă sunt și Calea Iaşului, Calea Romanului, Eugen Stamate, M. Kogălniceanu, Mihai Viteazu, Gării, Unirii şi Nicolae Iorga.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow