More

  Ierarhia finala dupa examenul de evaluare nationala. Afla cate sanse ai sa intri la liceul dorit

  Array

  Lista cu ierarhia finala a elevilor ieseni care au sustinut examenul de evaluare nationala poate fi consultata aici. In functie de medie iti poti da seama cate sanse ai sa intri la liceul dorit.

  13 absolventi de gimnaziu din judet au media de admitere maxima, fata de 5 cati au fost in fruntea ierarhiei anul trecut. Cei mai multi zecisti, sase, sunt de la Colegiul National: Codreanu Smaranda-Ioana, Jescu Andreea, Juglan Georgiana, Minea Monica Maria, Streanga Laura Andreea si Vintila Teodora Cristina. Alti patru elevi care au obtinut 10 pe linie sunt de la Colegiul “E. Racovita”: Avram Raluca-Ioana, Caluschi Mara-Ioana, Diaconu Cristiana-Diana si Pipirig Tudor. Si Colegiul “C. Negruzzi” se mandreste cu doi zecisti – Chichirau Malina si Dobos Teodora -, iar Scoala “B.P. Hasdeu” se alatura celor trei unitati de elita cu un absolvent de 10, Bujor Raluca Alexandra.

  In primii 20 din judet, din perspectiva mediei de admitere la liceu, se afla si o eleva din mediul rural, Roxana Ceuca, absolventa a Scolii “C. Antoniu” din Tiganasi. Ea se va inscrie in clasa a IX-a cu media 9,98, avand 10 la evaluarea nationala si 9,97 pentru cei 4 ani de studiu. ziarul de iasi

  Ce părere ai?

  Related Articles

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet