1.3 C
Paşcani
marți, decembrie 6, 2022
Array

Astazi, la Iasi, incepe a XIV-a editie a Festivalului National al Sanselor Tale

FNST

Incepand de astazi si pana pe 24 noiembrie 2013, în România va avea loc cea de-a XIV-a editie a Festivalului National al Sanselor Tale, sub genericul „Cetatean român – cetatean european”. Activitatea demareaza, astazi, la Liceul Teoretic Miron Costin din Iasi.

Organizarea saptamânii educatiei adultilor sau educatiei permanente, înscrisa în politica promovata de Comisia Europeana în domeniul educatiei si formarii, se afla sub egida UNESCO prin Institutul pentru Educatie din Hamburg.

„Saptamâna aceasta se doreste a fi o campanie de promovare si constientizare a necesitatii educatiei si învatarii pe tot parcursul vietii, având în vedere cele doua componente esentiale – dezvoltarea personala si cea profesionala, pentru omul care traieste în societatea cunoasterii, caracterizata de profund dinamism si avalansa informationala. Consider ca, la nivelul judetului Iasi, cadrele didactice s-au mobilizat în mod exemplar fiind peste 450 de activitati anuntate iar, Inspectoratul Scolar va monitoriza derularea acestora pe parcursul saptamânii 18 – 24 noiembrie. Consideram ca aceasta manifestare raspunde cerintelor formulate în mesajele cheie cuprinse de Comisia Europeana în Memorandumul pentru învatarea permanenta”, a precizat prof. dr. Bogdan Neculau, inspector pentru educatie permanenta.

 

Sursa: bzi.ro

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow