19.4 C
Paşcani
duminică, iulie 3, 2022
Array

Astazi la audiente: Zeci de pascaneni in cautarea unui loc de munca

 

audiente vice

Starea economica a municipiului Pascani se reflecta cel mai bine, in momentul in care cetatenii vin sa ceara ajutor autoritatilor in audiente.

Astazi, joi 4 aprilie 2013, a venit din nou randul viceprimarului Vasile Axinte sa tine audiente. S-au prezentat un total de 24 de persoane, dintre care 8 cu probleme de fond funciar, in special punere in posesie, alti 8 cetateni cer cate un loc de munca, iar alte 3 persoane au probleme sociale si solicita ajutoare de urgenta sau de inmormantare.

Unii au venit cu probleme ce nu tin de administratia locala, insa oamenii nu inteleg lucrul acesta. De exemplu un locatar al unui bloc din zona deal, isi reclama vecinul ca il inunda de cateva ori pe luna. Un alt exemplu vine de la blocul Z1 Scara C din strada Moldovei unde Vasile Dudulet locuieste la ultimul etaj. El spune ca de cativa ani apa i se infiltreaza prin acoperisul blocului si ca ar dori ca Primaria sa  ii acorde sprijin material in vederea izolarii acestui acoperis.

Sunt binenteles si eternele probleme de fond funciar, un pascanean detine o hotarare judecatoreasca irevocabila pentru o bucata de Pamant in zona Lunca si a venit sa aduca la cunostinta acest lucru autoritatilor locale, pentru a fi pus in posesie.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow