More

  Astazi a avut loc târgul de carte și uniforme la un liceu din Pascani

  Array

  Astăzi a avut loc cea de-a șasea ediție a târgului de carte și uniforme organizat de Colegiul Național “Mihail Sadoveanu” din Pașcani.
  Zeci de elevi au venit aici pentru a-și caută manualele și materialele didactice necesare în noul an școlar, dar și pentru a socializa cu ceilalți colegi de-ai lor, fie mai mari, fie mai mici.

  Stefan a venit la târg astazi pentru a vinde manualele sale din anul precedent. El spune că anul acesta, liceeni caută în special manuale de matematică, română, franceză, biologie sau chimie. Deși a adus cu el și alte materiale auxiliare care i-ar putea ajută pe elevi pentru a se pregati pentru bacalaureat, ei au venit la târg dornici să-și procure doar manualele scolare.

  Pe lângă schimbul de manuale, ținerii au împărtășit și experiențele lor școlare. Au povestit, au glumit și au umplut curtea școlii cu râsete și veselie. Au fost invitați să participe și elevi de la alte școli din oraș, iar organizatorii s-au bucurat când au văzut că aceștia au răspuns pozitiv la invitația făcută.
  Menționam că târgul de manuale și uniforme a devenit o tradiție pentru liceu și se dorește păstrarea și transmiterea lui din generație în generație, cât mai mulți ani.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Accident din cauza vitezei. Soferii au scapat cu viata

  Accident rutier in apropiere de podul peste calea ferata, la iesirea din Pascani. `In cursul zilei de sambata 23 ianaurie, in jurul orei 11...

  România s-a născut la Iași: 162 de ani de identitate și unitate națională în capitala istorică a României

  Acum 162 de ani, printr-una dintre cele mai mari inițiative de conștiință și putere națională, România se năștea la Iași, după secole de sacrificii...

  „Mortul viu” de la Iaşi rămâne mort din punct de vedere oficial. Dovada că e mai greu să învii decât să mori

  ”Mortul viu” aşteaptă decizia oficială a autorităţilor pentru a i se anula certificatul de deces şi a-şi continua viaţa în mod normal. Gabriel Luca, ieşeanul...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI