14.7 C
Paşcani
sâmbătă, mai 28, 2022
Array

Astazi a avut loc târgul de carte și uniforme la un liceu din Pascani

Astăzi a avut loc cea de-a șasea ediție a târgului de carte și uniforme organizat de Colegiul Național “Mihail Sadoveanu” din Pașcani.
Zeci de elevi au venit aici pentru a-și caută manualele și materialele didactice necesare în noul an școlar, dar și pentru a socializa cu ceilalți colegi de-ai lor, fie mai mari, fie mai mici.

Stefan a venit la târg astazi pentru a vinde manualele sale din anul precedent. El spune că anul acesta, liceeni caută în special manuale de matematică, română, franceză, biologie sau chimie. Deși a adus cu el și alte materiale auxiliare care i-ar putea ajută pe elevi pentru a se pregati pentru bacalaureat, ei au venit la târg dornici să-și procure doar manualele scolare.

Pe lângă schimbul de manuale, ținerii au împărtășit și experiențele lor școlare. Au povestit, au glumit și au umplut curtea școlii cu râsete și veselie. Au fost invitați să participe și elevi de la alte școli din oraș, iar organizatorii s-au bucurat când au văzut că aceștia au răspuns pozitiv la invitația făcută.
Menționam că târgul de manuale și uniforme a devenit o tradiție pentru liceu și se dorește păstrarea și transmiterea lui din generație în generație, cât mai mulți ani.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Alertă falsă cu bombă în gara Pașcani

Alertă privind o posibilă bombă în gara municipiului Pașcani,...

Idei de afaceri numai bune dacă te-ai mutat la țară (P)

Chiar dacă ai propriul job și nu ești interesat...

Transportul public local, program special de 1 Iunie

Operatorul pascanean de transport public local isi modifica programul...

FOTO/VIDEO Accident rutier cu mai multe victime, în Conțești

Accident rutier grav in localitatea Contesti, vineri, 27 mai,...Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow