Array

Cupa “Dan Salceanu” la fotbal. Cine participat, cine a castigat

Astazi a avut loc a treia editie a competitiei sportive Cupa “Dan Salceanu”. Patru echipe au concurat pentru obtinerea marelui premiu. Competitia s-a desfasurat pe stadionul municipal, sub ochii antrenorilor, dar si a parintilor prezenti. Echipele au fost formate din 8 jucatori si portar, toti avand varsta de 11 ani.

Au fost jucate patru meciuri. Doua meciuri pentru a se stabili cine joaca in finala, iar apoi finala propriu zisa. Primul meci a fost intre Poli Moldova Iasi cu CSM Pascani, apoi CSS Pascani cu LPS Roman. Finala mica a fost intre echipele infrante, mai exact intre CSM Pascani si LPS Roman pentru a se stabili locurile 3 si 4.

Finala mare s-a desfasurat intre Poli Moldova Iasi si CSS Pascani. Deoarece era egalitate, au avut loc mai multe lovituri de departajare pentru a se stabili castigatorul competitiei. In final, CSS Pascani a reusit sa castige cupa si locul intai, Poli Moldova Iasi clasandu-se pe locul al doilea. Fiecare echipa a primit cate o minge, o diploma si o cupa la finalul competitiei.

Nunuca Florin de la CSS Pascani a fost premiat ca fiind cel ami bun jucator, Paun Vlad de la Poli Moldova Iasi a iesit cel mai bun portar, iar Stoica Narcis , de la LPS Roman a fost premiat pentru golgheterul competitiei, el marcand 4 goluri.

Nici antrenorii sau arbitrul nu au fost uitati. Diploma pentru cel mai bun antrenor a mers catre Florin Boboc, indrumatorul echipei CSS Pascani, iar arbitrul competitiei, Diaconu Lucian a primit si el o diploma din partea organizatorilor.

Mentionam ca evenimentul a fost organizat de CSM Pascani si este un omagiu adus celui mai bun produs al Pascaniului, Dan Salceanu si un mod de a promova fotbalul la nivel de copii. Organizatorii doresc ca aceasta competitie sa devina o traditie in oras, iar anul viitor spera sa poata ridica evenimentul la nivel international.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Primăria Hârlău, cereri de finanţare prin PNRR pentru reabilitarea termică a unor clădiri publice 

Aleșii locali ai orașului Hârlău au aprobat depunerea a trei proiecte, în cadrul Planului...

Primăria Pașcani vrea să cumpere autobuze electrice pentru transportul public

Primarul Municipiului Pașcani, Marius Pintilie, a inițiat astăzi un...

Cotnariul se înfrățește cu o comună de pe Prut

Demersuri pentru înfrățirea comunei Cotnari cu o comună de...

Dezbatere despre dezinformare și rolul educației media, la „Miron Costin” Pașcani

Săptămâna aceasta a debutat la "Miron Costin" din municipiul Pașcani cu un...