More

  Cupa “Dan Salceanu” la fotbal. Cine participat, cine a castigat

  Array

  Astazi a avut loc a treia editie a competitiei sportive Cupa “Dan Salceanu”. Patru echipe au concurat pentru obtinerea marelui premiu. Competitia s-a desfasurat pe stadionul municipal, sub ochii antrenorilor, dar si a parintilor prezenti. Echipele au fost formate din 8 jucatori si portar, toti avand varsta de 11 ani.

  Au fost jucate patru meciuri. Doua meciuri pentru a se stabili cine joaca in finala, iar apoi finala propriu zisa. Primul meci a fost intre Poli Moldova Iasi cu CSM Pascani, apoi CSS Pascani cu LPS Roman. Finala mica a fost intre echipele infrante, mai exact intre CSM Pascani si LPS Roman pentru a se stabili locurile 3 si 4.

  Finala mare s-a desfasurat intre Poli Moldova Iasi si CSS Pascani. Deoarece era egalitate, au avut loc mai multe lovituri de departajare pentru a se stabili castigatorul competitiei. In final, CSS Pascani a reusit sa castige cupa si locul intai, Poli Moldova Iasi clasandu-se pe locul al doilea. Fiecare echipa a primit cate o minge, o diploma si o cupa la finalul competitiei.

  Nunuca Florin de la CSS Pascani a fost premiat ca fiind cel ami bun jucator, Paun Vlad de la Poli Moldova Iasi a iesit cel mai bun portar, iar Stoica Narcis , de la LPS Roman a fost premiat pentru golgheterul competitiei, el marcand 4 goluri.

  Nici antrenorii sau arbitrul nu au fost uitati. Diploma pentru cel mai bun antrenor a mers catre Florin Boboc, indrumatorul echipei CSS Pascani, iar arbitrul competitiei, Diaconu Lucian a primit si el o diploma din partea organizatorilor.

  Mentionam ca evenimentul a fost organizat de CSM Pascani si este un omagiu adus celui mai bun produs al Pascaniului, Dan Salceanu si un mod de a promova fotbalul la nivel de copii. Organizatorii doresc ca aceasta competitie sa devina o traditie in oras, iar anul viitor spera sa poata ridica evenimentul la nivel international.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Stradă cu sens unic în fața Liceului Nicolae Iorga

  Strada din fața Liceului Tehnologic „Nicolae Iorga” urmează să fie cu sens unic. Decizia a fost luată în cadrul ședinței de miercuri, 21 aprilie, de la sediul Primăriei Pașcani. //

  Peste 400 de locuri libere pentru vaccinare la centrul din Pașcani

  Premiera la centrul de vaccinare anti COVID 19 din municipiul Pascani. De la deschiderea acestei locatii, miercuri, 21 aprilie a.c., pe harta interactiva de pe platforma de programare au aparut, pentru prima data, peste 400 de locuri libere pentru cei care vor sa se imunizeze la centrul de pe strada Sportului din oras. Doritorii se pot programa, ca si pana acum, pe plaftorma nationala, prin call-center sau medicul de familie. //

  Probleme cu licența pentru deszăpezire, din cauza unei pretenții ilegale

  Societea locală de salubritate are probleme serioase cu obținerea licenței pentru serviciile de deszăpezire si întreținerea cailor de acces pe timpul iernii, din cauza...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet