17.1 C
Paşcani
sâmbătă, septembrie 23, 2023
Array

Cupa “Dan Salceanu” la fotbal. Cine participat, cine a castigat

Astazi a avut loc a treia editie a competitiei sportive Cupa “Dan Salceanu”. Patru echipe au concurat pentru obtinerea marelui premiu. Competitia s-a desfasurat pe stadionul municipal, sub ochii antrenorilor, dar si a parintilor prezenti. Echipele au fost formate din 8 jucatori si portar, toti avand varsta de 11 ani.

Au fost jucate patru meciuri. Doua meciuri pentru a se stabili cine joaca in finala, iar apoi finala propriu zisa. Primul meci a fost intre Poli Moldova Iasi cu CSM Pascani, apoi CSS Pascani cu LPS Roman. Finala mica a fost intre echipele infrante, mai exact intre CSM Pascani si LPS Roman pentru a se stabili locurile 3 si 4.

Finala mare s-a desfasurat intre Poli Moldova Iasi si CSS Pascani. Deoarece era egalitate, au avut loc mai multe lovituri de departajare pentru a se stabili castigatorul competitiei. In final, CSS Pascani a reusit sa castige cupa si locul intai, Poli Moldova Iasi clasandu-se pe locul al doilea. Fiecare echipa a primit cate o minge, o diploma si o cupa la finalul competitiei.

Nunuca Florin de la CSS Pascani a fost premiat ca fiind cel ami bun jucator, Paun Vlad de la Poli Moldova Iasi a iesit cel mai bun portar, iar Stoica Narcis , de la LPS Roman a fost premiat pentru golgheterul competitiei, el marcand 4 goluri.

Nici antrenorii sau arbitrul nu au fost uitati. Diploma pentru cel mai bun antrenor a mers catre Florin Boboc, indrumatorul echipei CSS Pascani, iar arbitrul competitiei, Diaconu Lucian a primit si el o diploma din partea organizatorilor.

Mentionam ca evenimentul a fost organizat de CSM Pascani si este un omagiu adus celui mai bun produs al Pascaniului, Dan Salceanu si un mod de a promova fotbalul la nivel de copii. Organizatorii doresc ca aceasta competitie sa devina o traditie in oras, iar anul viitor spera sa poata ridica evenimentul la nivel international.

Alte articole