More

  Cupa “Dan Salceanu” la fotbal. Cine participat, cine a castigat

  Array

  Astazi a avut loc a treia editie a competitiei sportive Cupa “Dan Salceanu”. Patru echipe au concurat pentru obtinerea marelui premiu. Competitia s-a desfasurat pe stadionul municipal, sub ochii antrenorilor, dar si a parintilor prezenti. Echipele au fost formate din 8 jucatori si portar, toti avand varsta de 11 ani.

  Au fost jucate patru meciuri. Doua meciuri pentru a se stabili cine joaca in finala, iar apoi finala propriu zisa. Primul meci a fost intre Poli Moldova Iasi cu CSM Pascani, apoi CSS Pascani cu LPS Roman. Finala mica a fost intre echipele infrante, mai exact intre CSM Pascani si LPS Roman pentru a se stabili locurile 3 si 4.

  Finala mare s-a desfasurat intre Poli Moldova Iasi si CSS Pascani. Deoarece era egalitate, au avut loc mai multe lovituri de departajare pentru a se stabili castigatorul competitiei. In final, CSS Pascani a reusit sa castige cupa si locul intai, Poli Moldova Iasi clasandu-se pe locul al doilea. Fiecare echipa a primit cate o minge, o diploma si o cupa la finalul competitiei.

  Nunuca Florin de la CSS Pascani a fost premiat ca fiind cel ami bun jucator, Paun Vlad de la Poli Moldova Iasi a iesit cel mai bun portar, iar Stoica Narcis , de la LPS Roman a fost premiat pentru golgheterul competitiei, el marcand 4 goluri.

  Nici antrenorii sau arbitrul nu au fost uitati. Diploma pentru cel mai bun antrenor a mers catre Florin Boboc, indrumatorul echipei CSS Pascani, iar arbitrul competitiei, Diaconu Lucian a primit si el o diploma din partea organizatorilor.

  Mentionam ca evenimentul a fost organizat de CSM Pascani si este un omagiu adus celui mai bun produs al Pascaniului, Dan Salceanu si un mod de a promova fotbalul la nivel de copii. Organizatorii doresc ca aceasta competitie sa devina o traditie in oras, iar anul viitor spera sa poata ridica evenimentul la nivel international.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Primarul Pascaniului nu mai are timp de Facebook. Trimiteti mesajele pe pagina Primariei, cu numele si adresele reale.

  Mesaj important pentru pascanenii care obisnuiesc sa foloseasca retelele de socializare pentru a semnala diverse probleme, autoritatilor locale. Daca aveti mesaje sau intrebari pentru...

  Sedinta Comisiei Locale de Fond Funciar a fost amanata. Se asteapta un raport devastator

  Pascanenii care mai au inca probleme nerezolvate privind obtinerea titlurilor de proprietate pentru terenurile cuvenite sau detinute, mai au de asteptat. Sedinta Comisiei Locale...

  Alte 2.520 de doze au fost distribuite către 15 centre de vaccinare. 126 de doze la Târgu Frumos și 84 la Hârlău

  Cu suportul și protecția echipajelor de jandarmi, astăzi s-a organizat transportul și distribuirea de la sediul Direcției de Sănătate Publică Iași către centrele de...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI