4.4 C
Paşcani
vineri, martie 31, 2023
Array

ASOCIATIILE DE STAT DEGEABA. PRESEDINTII VINOVATI CA LOCATARII RAMAN FARA APA

Raport devastator privind asociatiile de proprietari din Pascani. In urma unui control administratia locala a constatat ca aproape toate asociatiile functioneaza ilegal si ca reprezentantii lor incaseaza bani degeaba. Mai mult locatarii nu sunt interesati sa participe la sedinte nici macar o data pe an pentru a discuta problemele cu care se confrunta. Asta inseamna ca presedintii nu au fost reconfirmati in functie si ca multi dintre acestia au luat decizia de a nu semna contractele pentru furnizarea apei fara sa ii consulte pe locatari. Cele mai grave probleme sunt la cea mai mare asociatie din care fac parte 480 de apartamente. Acolo se iregistraza datorii uriase la utilitati desi asociatia este condusa de un presedinte si un administrator.
Documentul a fost finalizat astazi de functionarii Primariei in urma verificarii activitatii din ultimii ani de zile. Din cele 25 de asociatii nici una respecta, intocmai, prevederile legale. Principalul motiv este lipsa de interes si de implicare a locatarilor care refuza sa participe la sedinte si implicit la luarea deciziilor. Acesta este si motivul pentru care in unele cazuri structurile de conducere nu au mai fost confirmate sau actualizate de ani de zile.
In acelasi raport se arata ca aproape toate asociatiile nu si-au constituit fonduri de rulment si reparatii. Asta insemna ca in cazul in care se impune o interventie la retelele de utilitati sau o alta urgenta problema nu poate fi rezolvata din lipsa banilor.
Nici actele nu sunt in regula. In cele mai multe cazuri presedintii de asociatie si-au asumat si rolul de administrator si lipsesc comisiile de cenzori.
In schimb multi dintre sefii de asociatii sunt platiti. Nu se stie exact pentru ce in conditiile in care acestia nu prea rezolva problemele locatarilor. Mai mult unii dintre ei incaseaza banii in mod illegal, fara contract. Deasemenea foarte multi dintre ei au refuzat sa semneze contractele de furnizare a apei, fara sa aiba mandat de la cetateni. Daca ar fi facut-o mii de pascaneni nu ar mai fi fost in situatia de a ramane fara apa.
Cele mai mari probleme au fost gasite la asociatia numarul 1 “Stejarul” la care sunt inscrisi 486 de membri desi conform legii nu puteau sa aiba aceasta calitate decat locatarii din acelasi bloc sau scara de bloc. Tot aici se inregistraza datorii uriase, nu au fost semnate contracele de furnizare a apei si nici nu au avut loc sedintele Adunarii Generale, de mult timp.
Reprezentantii administratiei locale ridica din umeri in legatura cu acesta problema. Asta deoarece, spune ei, nu pot sa ii oblige si nici sa ii sanctioneze pe cei care nu respecta legea.

De cealalta parte multi dintre pascaneni nici nu stiu ca fac parte dintr-o asociatie de locatari dar isi aduc aminte ca atunci cand ele functionau erau multe probleme.
Mentionam ca in conditiile in care asociatiile de proprietari ar fi functionat semnarea contractelor de furnizare a apei, citirea apometrelor, repartizarea costurilor si plata facturilor ar fi fost facuta de asociatie. Mai mult locatarii nu ar fi fost obligati sa faca investitii sau sa isi asume responsabilitati suplimentare pentru a avea apa.

 

PRIMARIA MUNICIPIULUI PASCANI
Compartimentul Asociatii de Proprietari

RAPORT
privind situatia asociatiilor de proprietari din Municipiul Pascani

In Registrul Asociatiilor de Proprietari sunt inregistrate un numar de 26 asociatii de proprietari care au dobandit personalitate juridica, cuprinzand un numar de 1536 apartamente din totalul de 8684 apartamente existente in municipiul Pascani si anume:

1.Asociatia de proprietari bl. P4, “Nectar”, constituita in anul 1998, Incheierea judecatoreasca nr.11/PJ/1998, cu sediul in str. Vatra nr.57 – Fara activitate.
Persoana contact – Petroiu Florinel
2.Asociatia de proprietari “Speranta”, constituita in anul 2003, Incheierea judecatoreasca nr.4/PJ/2003, cu sediul in str. Vatra nr.59 – Fara activitate.
Persoana contact – Lungu Mihai
3.Asociatia de proprietari “Aleea Sportului”, constituita in anul 2008, Incheierea judecatoreasca nr.3679/866/2008, cu sediul in str. Aleea Sportului, Pav.U, sc.A, ap.1 – Fara activitate.
Persoana contact – Filimon Ecaterina
4.Asociatia de proprietari “Mihail Kogalniceanu JA”, constituita in anul 2011, Incheierea judecatoreasca nr.651/866/2011, cu sediul in str.M. Kogalniceanu, nr.32, bl. J, sc.A, parter–Fara activitate.
5. Asociatia de proprietari Nr.2, constituita in anul 2000, Incheierea judecatoreasca nr.2/PJ/2000, cu sediul in str. Moldovei, bl. T6, cuprinde un numar de 2 blocuri, din aceasta asociatie facand parte 110 membri.
Presedinte – Gordin Constantin
Comitet executiv – nu exista
Comisie de cenzori – nu exista
Din cauza neintelegerilor dintre membrii asociatiei nu se respecta prevederile Legii 230/2007.
6.Asociatia de proprietari nr.1”Stejarul”, constituita in anul 2010, Incheierea judecatoreasca nr.3913/866/2010, cu sediul in Str. Eugen Stamate, bl. A3, sc.A, ap.6bis, cuprinde un numar de 12 blocuri, din aceasta asociatie facand parte 486 membri, contrar art.4 din HG 1588/2007 privind aprobarea Normelor metodologice de aplicare a Legii 230/2007 care prevede ca “Asociaţia de proprietari se înfiinţează prin acordul scris a cel puţin jumătate plus unu din numărul proprietarilor apartamentelor şi spaţiilor cu altă destinaţie decât aceea de locuinţă din cadrul aceluiaşi condominiu cu cel puţin 3 proprietari.”.
Structura organizatorica
Comitet executiv (doar scriptic): Bita Aurel-presedinte, Mardare Ioan-vicepresedinte, Ancuta Vasile, Roman Mihai, Petrusca Dumitru, Apetrei Grigore, Iacob Vasile
Comisia de cenzori – lipsa. Neconform art.21 din Legea 230/2007.
Administrator-Baltag Geanina
Presedintele si administratorul sunt remunerati pentru activitatea desfasurata in cadrul asociatiei, in baza contractelor de mandat.
Conform art.23 din Legea 230/2007, adunarea generala a proprietarilor trebuie sa aiba loc cel putin o data pe an in primul trimestru.
La solicitarea Compartimentului Asociatii de proprietari nr.18857/20.10.2014, presedintele a convocat in decembrie 2014 adunarea generala a proprietarilor, din lipsa de cvorum aceasta nefiind statutara. Conform art.24 alin.3 din Legea 230/2007 “la adunarea generală reconvocată, dacă există dovada că toţi membrii asociaţiei de proprietari au fost convocaţi, hotărârile pot fi adoptate, indiferent de numărul membrilor prezenţi, prin votul majorităţii acestora”.
Avand in vedere ca la adunarea reconvocata numarul de membri prezenti a fost foarte mic in comparatie cu numarul membrilor asociatiei, sedinta a fost amanata, urmand ca in cursul acestei luni sa se organizeze o alta sedinta.
Contabilitatea este tinuta in partida simpla de administrator, conf. Ordinului 1969/2007 – privind aprobarea reglementarilor contabile pt persoanele juridice fara scop patrimonial, la sediul asociatiei existand fise individuale pentru fiecare proprietar, chitantier si registru de casa.
Nu exista fond de rulment si nici fond de reparatii, conform prevederilor art.24 alin.1 si alin5 din HG 1588/2007.
Avand in vedere ca aceasta asociatie de proprietari a preluat activul si pasivul de la vechea asociatie de locatari se confrunta cu mari probleme in recuperarea debitelor de la proprietari.
7. Asociatia de proprietari “Crizantema M1B”, constituita in anul 2009, Incheierea judecatoreasca nr.1021/866/2009, cu sediul in Str. Moldova, nr.12, bl. M1, sc. B, parter.
Numar membri – 40 proprietari
Structura organizatorica
Comitet executiv – Simion Ion-Presedinte(interimar), Ionita Neculai , Jeder Gheorghe – secretar
Comisia de cenzori – Ciopraga Mariana, Vasile Liviu, Jarda Maria
Administrator –Ionita Neculai
Persoana remunerata in cadrul asociatiei este administratorul fara contract de munca (urmand sa intre in legalitate conf. art.35 alin 2 din Legea 230/2007).
Adunarea generale a proprietarilor se organizeza conform art.23 din Legea 230/2007.
Nu exista fond de rulment si nici fond de reparatii, conform prevederilor HG 1588/2007.
Asociatia are un fond special, constituit conform art.24 din HG 1588/2007, folosit conform hotararii adunarii generale a proprietarilor.
Contabilitatea este tinuta in partida simpla de administrator, conf. Ordinului 1969/2007 – privind aprobarea reglementarilor contabile pt persoanele juridice fara scop patrimonial, la sediul asociatiei existand fise individuale pentru fiecare proprietar, chitantier si registru de casa.
8.Asociatia de proprietari “Casa Mea”, constituita in anul 2009, Incheierea judecatoreasca nr.1936/866/2009, cu sediul in str. M. Kogalniceanu, bl. C5, sc. B, parter
Numar membri – 40 proprietari
Structura organizatorica
Comitet executiv -Chiper Cezar Emanuel-presedinte, Ursachi Mariana, Saprovici Gheorghe, Chitescu Radu, Stirbu Eugenia, Boca C-tin, Balcan Marian
Comisia de cenzori – lipsa. Neconform art.21 din Legea 230/2007
Administrator – Ursachi Mariana
Persoana remunerata in cadrul asociatiei este administratorul fara contract de munca (urmand sa intre in legalitate conf. art.35 alin 2 din Legea 230/2007).
Adunarea generale a proprietarilor se organizeaza conform art.23 din Legea 230/2007.
Comitetul executiv organizeaza sedinte la nevoie si nu lunar cum prevede art.17 alin2 din HG 1588/2007.
Nu exista fond de rulment si nici fond de reparatii, conform prevederilor HG 1588/2007.
Asociatia are un fond special, constituit conform art.24 din HG 1588/2007, utilizat conform hotararii adunarii generale a proprietarilor.
Contabilitatea este tinuta in partida simpla de administrator, utilizand registre conf. Ordinului 1969/2007 – privind aprobarea reglementarilor contabile pt persoanele juridice fara scop patrimonial.
Impartirea cheltuielilor privind proprietatea comuna se face conform hotararii adunarii generale a proprietarilor si nu conform prevederilor Legii 230/2007
9.Asociatia de proprietari “M. Kogalniceanu”, constituita in anul 2008, Incheierea judecatoreasca nr.2072/866/2008, cu sediul in str. M. Kogalniceanu, bl. C5, sc. A, parter
Numar membri – 40 proprietari
Structura organizatorica
Comitet executiv – Radu Elena-presedinte , Anghel Nicolaie, Fuior Vasile, Nistor Florinel Gavril
Comisia de cenzori – Bartolomeu Doina
Administrator – Radu Elena
Persoana remunerata in cadrul asociatiei este presedintele, avand contract de mandat conform art.32 alin 1 din Legea 230/2007
Adunarea generala a proprietarilor a hotarat ca presedintele sa fie si administrator. Conform Legii 230/2007, presedintele si administratorul au atributii diferite in cadrul asociatiei de proprietari.
Adunarea generale a proprietarilor se organizeaza conform art.23 din Legea 230/2007.
Comitetul executiv organizeaza sedinte la nevoie si nu lunar cum prevede art.17 alin2 din HG 1588/2007.
Exista fond de rulment dar nu au fond de reparatii, conform prevederilor HG 1588/2007.
Contabilitatea este tinuta in partida simpla de catre cenzor, utilizand registre conf. Ordinului 1969/2007 – privind aprobarea reglementarilor contabile pt persoanele juridice fara scop patrimonial.
Impartirea cheltuielilor privind proprietatea comuna se face conform hotararii adunarii generale a proprietarilor si nu conform prevederilor Legii 230/2007.
10. Asociatia de proprietari ”Optimistul” ”, constituita in anul 2002, Incheierea judecatoreasca nr.8/PJ/2002, cu sediul in str. M. Kogalniceanu, bl. C1, sc. A.
Cuprinde un numar de 2 scari si 30 membri
Structura organizatorica
Comitet executiv – doar scriptic: Cojocaru Dumitru-presedinte, Herghelegiu Lucretia, Gaina Marioara
Comisia de cenzori – lipsa. Neconform art.21 din Legea 230/2007.
Administrator – Gaina Marioara
Persoana remunerata in cadrul asociatiei este administratorul fara contract de munca.
Adunarea generala a proprietarilor nu are loc din lipsa de cvorum.
Inca de la infiintare au fond de rulment depus in contul asociatiei, nu au fond de reparatii, conform prevederilor HG 1588/2007.
Administratorul foloseste doar chitantiere fara a folosi registrele prevazute de Ordinul 1979/2007.
11. Asociatia de proprietari “Moldova sc. A”, constituita in anul 2009, Incheierea judecatoreasca nr.447/866/2009, cu sediul in str.Moldovei, sc. A, parter.
Numar membri – 40 proprietari
Structura organizatorica
Comitet executiv – Diaconu Filip-presedinte, Luca Mihai
Comisia de cenzori – Luca Violeta, Scortan Nadia, Balaiasa Gheorghe
Administrator – Luca Mihai
Nu sunt remunerate persoane in cadrul asociatiei.
Adunarea generale a proprietarilor se organizeaza conform art.23 din Legea 230/2007.
Nu exista fond de rulment si nici de reparatii, asa cum prevede Legea 230/2007.
Nu exista o evidenta contabila conf. Ordinului 1979/2007, administratorul folosind doar chitantiere.
12. Asociatia de proprietari”Crinul A”, infiintata in anul 2012, Incheierea judecatoreasca nr.2730/866/2012, cu sediul in str. Moldovei, nr.10, bl. Crinul, parter.
Numar de membri – 40 proprietari
Structura organizatorica
Comitet executiv – Gavrilescu Gheorghe-presedinte, Merisef Constantin, Harasim Vasile
Comisia de cenzori-Jitaru Dan, Contu Valentin, Nicusor Gheorghe
Administrator-Merisef Constantin
Nu sunt remunerate persoane in cadrul asociatiei.
Adunarea generala a proprietarilor se organizeaza la nevoie si nu conf art. 23 din Legea 230/2007.
Nu exista fond de rulment si nici de reparatii, asa cum prevede Legea 230/2007.
Nu exista o evidenta contabila conf. Ordinului 1979/2007, administratorul folosind doar chitantiere.
13. Asociatia de proprietari”Venus”, constituita in anul 2008, Incheierea judecatoreasca nr.4432/866/2008, cu sediul in str. Moldovei, bl. V1, parter.
Numar membri-28 proprietari
Comitet executiv-Rosu Mihai-presedinte, Jitaru Gheorghe, Acatrinei Constantin
Comisia de cenzori-Palade Tudorita, Iacob Petronela, Osoianu Vasilica
Administrator-Acatrinei Constantin (contract de munca conf. art.35 alin2 din Legea 230/2007)
Adunarea generala a proprietarilor se organizeaza conform art.23 din Legea 230/2007.
Nu exista fond de rulment si nici de reparatii, asa cum prevede Legea 230/2007.
Asociatia are un fond special, constituit conform art.24 din HG 1588/2007, folosit conform hotararii adunarii generale a proprietarilor.
Evidenta contabila este tinuta de catre administratorul asociatiei.
14.Asociatia de proprietari “Stefan cel Mare”, constituita in anul 2002, Incheierea judecatoreasca nr.15/PJ/2002 cu sediul in str. Moldovei, bl. V1, parter.
Numar de membri – 51 proprietari
Comitet executiv-Tataru Mihai-presedinte. Conform art.16 din HG 1588/2007 comitetul executiv este format dintr-un numar impar de membri.
Comisia de cenzori – lipsa. Neconform art.21 din Legea 230/2007
Casier si contabil – Iosub Viorica (contract de munca)
Administrator – lipsa.
Adunarea generala a proprietarilor se organizeaza conform art.23 din Legea 230/2007.
Nu exista fond de rulment si nici de reparatii, asa cum prevede Legea 230/2007.
Asociatia are un fond special, constituit conform art.24 din HG 1588/2007, folosit conform hotararii adunarii generale a proprietarilor.
Situatia contabila este tinuta in partida dubla de catre casiera asociatiei.
15. Asociatia de proprietarI “bl. Z1, sc.A”, constituita in anul 2009, Incheierea judecatoreasca nr.1543/866/2009, cu sediul in str. Stefan cel Mare, bl. Z1, parter.
Numar membri – 40
Presedintele asociatiei – Sarafinceanu Ioan a demisionat, afisand demisia la avizier , toate documentele asociatiei aflandu-se la dumnealui pana proprietarii vor lua o decizie.
16. Asociatia de proprietari” Luceafarul”, constituita in anul 2002, Incheierea judecatoreasca nr.6/PJ/2002, cu sediul in str. Stefan cel Mare nr.14, bl. D1
Numar membri – 73 proprietari
Structura organizatorica
Comitet executiv – Rusu Leonard-presedinte, Nechifor Vasile, Zamosteanu Adrian, Rotaru Magda, Toma Leonard, Tudose Dumitru, Boboc Mihai, Virives Ion, Olariu Mihai, Nemtanu Mihai, Lepadatu Gheorghe, Manolache Constantin, Macovei Ion
Comisia de cenzori – Neamtu Mihai, Margineanu George, Arsene Vasile, Gaina Gheorghe
Administrator – Havris Doina
Persoanele implicate in desfasurarea activitatii asociatiei sunt remunerate prin contract.
Adunarea generala a proprietarilor se organizeaza conform art.23 din Legea 230/2007.
Nu exista fond de rulment si nici de reparatii, conform prevederilor Legii 230/2007.
Situatia contabila este tinuta in partida simpla de administratorul asociatiei.
17. Asociatia de proprietari “K1”, constituita in anul 2008, Incheiere judecatoreasca nr.2826/866/2008, cu sediul in str.Gradinitei nr.28, bl. K1, ap.8.
Numar membri – 16 proprietari
Structura organizatorica
Comitet executiv – Pascu Laura-presedinte, Grigorosoaia Nelu, Nechifor Tinca – contabil
Comisia de cenzori – Comonita Bogdan, Nechifor Vasile, Ghioc Rodica
Administrator – lipsa
Persoanele care se implica in desfasurarea activitatii nu sunt remunerate.
Adunarea generala a proprietarilor se organizeaza conform art.23 din Legea 230/2007, sau ori de cate ori este nevoie.
Au un fond constituit la infiintare, depus in contul asociatiei.
Nu folosesc chitantiere, deoarece nu se fac incasari.
Evidenta contabila a contului asociatiei este tinuta de d-na Nechifor Tinca.
18.Asociatia de proprietari “U1-3”, constituita in anul 2008 , Incheierea judecatoreasca nr.2533/866/2008, cu sediul in str. Moldovei nr.2, bl. U1-U3, uscator
Numar membri – 46 proprietari
Structura organizatorica
Comitet executiv –Bruma Ioan-vicepresedinte, Pletea Abel, Iacob Gheorghe, Nemtanu Ion, Dosa Constantin, Virlan Dumitru
Comisia de cenzori – Coliba Vasile, Ancuta Corneliu, Berbeniciuc Ilie
Administrator- lipsa
Presedintele asociatiei – dl. Burleac Viorel a demisionat, toate documentele asociatiei aflandu-se la dumnealui pana proprietarii vor lua o decizie.
19. Asociatia de proprietari “Electra”, constituita in anul 2014, Incheierea judecatoreasca nr.17/PJ/2001, cu sediul in Str. M. Kogalniceanu, bl. H, ap.15
Numar membri-30 proprietari
Structura organizatorica
Comitet executiv – Tacu Sorin –presedinte si administrator, Lupu Iustin, Harja Dumitru, Bita Angela . Conform art.16 din HG 1588/2007 comitetul executiv este format dintr-un numar impar de membri.
Comisia de cenzori – Harmanescu Cristinel, Gabor Mugurel, Labontu Gheorghe
Conform Legii 230/2007 presedintele si administratorul au atributii diferite in cadrul asociatiei.
Administratorul nu are contract de munca conf. art. art.35 alin2 din Legea 230/2007 deoarece nu este remunerat pentru activitatea depusa.
Adunarea generala a proprietarilor se organizeaza conform art.23 din Legea 230/2007, sau ori de cate ori este nevoie.
Nu exista fond de rulment si nici de reparatii, asa cum prevede Legea 230/2007.
Asociatia are un fond special, constituit conform art.24 din HG 1588/2007, folosit conform hotararii adunarii generale a proprietarilor.
Detin o evidenta contabila interna, fara a utiliza registrele prevazute de Ordinul 1969/2007.
20.Asociatia de proprietari ”Izvoarele, constituita in anul 2008, Incheierea judecatoreasca nr.3329/866/2008, cu sediul in str. Izvoarelor nr. 2 ,bl.B1, sc.B, ap.40
Numar membri – 20 proprietarii
Proprietarii si-au dat acordul pentru primirea de noi membri in asociatie, urmand sa se perfecteze actele la judecatorie
Structura organizatorica
Comitet executiv (scriptic)– Enache Ovidiu-presedinte, Pristavu Crina, Pintileasa Ionel
Comisia de cenzori – lipsa. Neconform art.21 din Legea 230/2007
Administrator – Enache Ovidiu
Conform Legii 230/2007 presedintele si administratorul au atributii diferite in cadrul asociatiei.
Presedintele(administratorul) este remunerat fara a avea contract de munca.
Au stabilit un fond de rulment dar nu au fond de reparatii conf art.45 alin3 din Legea 230/2207.
Nu au o evidenta contabila conform Ordinului 1969/2007, administratorul utilizand doar chitantiere.
21. Asociatia de proprietari”Gospodarii”, constituita in anul 2008, Incheierea judecatoreasca nr.2757/866/2008, cu sediul in str. Al Izvoarelor, nr.5, bl. B2, sc. B, ap.29
Numar membri – 20 proprietari
Structura organizatorica
Comitet executiv-Damian Ion-presedinte, Barbu Constantin, Cercel Vasile, Pinzu Ioachim, Prisecaru Vladimir
Comisia de cenzori (scriptic)– Tarabuta Ciprian, Popescu Adrian, Ilie Aurica
Administrator – Barbu Constantin
Cei implicati in desfasurarea activitatii nu sunt remunerati.
Organizeaza adunari generale la nevoie si nu conform art.23 din Legea 230/2007.
Nu exista fond de rulment si nici fond de reparatii, asa cum prevede Legea 230/2007.
Nu au o evidenta contabila conf. Ordin 1969/2007.
22. Asociatia de proprietari “Armonia”, constituita in anul 2000, Incheierea judecatoreasca nr.1/PJ/2000, cu sediul in str.Stefan cel Mare, bl. G1B, sc.A, ap.13
Numar membri – 17 proprietari
Structura organizatorica
Comitet executiv (scriptic)- Stanila Iulian-presedinte, Chelaru Gheorghe, Chelaru Profira
Comisia de cenzori – lipsa. Neconform art.21 din Legea 230/2007
Administrator – Chelaru Gheorghe
Persoanele implicate in desfasurarea activitatii nu sunt remunerate.
Adunarea generala a proprietarilor se organizeaza conform art.23 din Legea 230/2007 dar sunt nestatutare din lipsa de cvorum.
Nu exista fond de rulment si nici fond de reparatii, asa cum prevede Legea 230/2007.
Folosesc fise individuale pentru fiecare apartament. Nu au o evidenta contabila conf. Ordin 1969/2007.
23. Asociatia de proprietari “Viitorul”, constituita in anul 2010, Incheierea judecatoreascaca nr.1041/866/2010, cu sediul in str. Al. Izvoarelor nr.5, bl. B2, sc.A, ap.10
Numar membri – 20 proprietari
Structura organizatorica
Comitet executiv(scriptic) – Oniceanu Dan-presdinte, Sahleanu Mihaita-vicepresedinte, Sahleanu Simona, Atomei Valeriu, Mormeci Dorel
Comisia de cenzori(scriptic) – Bejan Margareta, Sarghe Cornel, Damian Liliana
Administrator – lipsa
Persoanele implicate in desfasurarea activitatii nu sunt remunerate.
Adunarea generala a proprietarilor se organizeaza la nevoie si nu conform art.23 din Legea 230/2007.
Nu exista fond de rulment si nici fond de reparatii, asa cum prevede Legea 230/2007.
Nu au o evidenta contabila conf. Ordin 1969/2007.
24. Asociatia de proprietari “bl. P9”, constituita in anul 2011, Incheierea judecatoreasca nr.6018/866/2011, cu sediul in str. Dragos Voda, bl. P9, et.5, ap.28
Numar membri – 55 proprietari, 24 apartamente goale.
Structura organizatorica
Comitet executiv-Moisii Gheorghita-presedinte, Cantoriu Teodora, Iftimie Gheorghe, Vasiliu Mariana, Mihailescu Jenica
Comisia de cenzori – lipsa . Neconform art.21 din Legea 230/2007
Administrator- lipsa
Persoanele implicate in desfasurarea activitatii nu sunt remunerate.
Adunarea generala a proprietarilor se organizeaza conform art.23 din Legea 230/2007.
Nu exista fond de rulment si nici fond de reparatii, conform prevederilor Legii 230/2007.
Nu au o evidenta contabila conf. Ordin 1969/2007.
25. Asociatia de proprietarI “bl. Z1, sc. B”, constituita in anul 2011, Incheierea judecatoreasca nr.5857/866/2011, cu sediul in str. Moldovei, bl. Z1, sc. B, ap.30
Numar membri – 40 proprietari
Structura organizatorica
Comitet executiv- Alexa Tiberiu-presedinte, Alexa Liliana-administrator, Radu Valeriu
Comisia de cenzori – Cojocaru Lucian, Cretu Alina, Bunduc Mihaela
Presedintele este remunerat pentru activitatea depusa.
Adunarea generala a proprietarilor se organizeaza conform art.23 din Legea 230/2007 si ori de cate ori este nevoie.
Nu exista fond de rulment si nici fond de reparatii, conform prevederilor Legii 230/2007.
Asociatia are un fond special, constituit conform art.24 din HG 1588/2007, folosit pentru administrare.
Evidenta contabila este tinuta in partida simpla conform Ordinului 1969/2007, de catre d-na Bartolomeu Doina.
26.Asociatia de proprietari “Conel”, constituita in anul 2014, Incheierea judecatoreasca nr.3497/866/2014, cu sediul in str. Stadionului nr.2, bl. Conel, parter.
Numar membri – 16
Structura organizatorica
Comitet executiv- Cotovanu Mihai-presedinte, Ionita Neculai, Lucaciu Ioan-secretar
Comisia de cenzori-Pintilie Despina, Elisei Liviu, Cricu Marius
Administrator-Ionita Neculai
Administratorul este remunerat pentru activitatea depusa.
Contabilitatea este tinuta in partida simpla de administrator, conf. Ordinului 1969/2007.
09.01.2015 Intocmit,
Compartimentul Asociatii de Proprietari
Cojocariu Mihaela

Alte articole

Scandal intre consilierii pascaneni privind locuintele pentru tineri -VIDEO

Scandal in legislativul pascanean privind soarta a doua demersuri...

Probleme de mediu, la mai multe service-uri auto din Pașcani

Semnal de alarma ingrijorator privind incalcarea normelor de mediu...

ZERO TAXE PE SALARIUL MINIM (P)

Prețurile cresc în continuare vertiginos. În perioada aceasta, este...
Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow