24.1 C
Paşcani
joi, august 11, 2022

Asociația Umanitară Donații Pașcani face apel la solidaritate. Un copil de trei ani are nevoie urgentă de ajutor

Un copilas de numai trei ani si patru luni din Bacau are nevoie urgenta de ajutor pentru a trece peste o boala cumplita, ce i-a schimbat radical viata in scurt timp. Matteo a fost diagnosticat de curand cu sindromul Stevens-Johnson, ce evolueaza rapid si il afecteaza major. Cazul a ajuns public si in municipiul Pascani, dupa ce Asociatia Umanitara Donatii Pascani l-a publicat pe retelele de socializare si face apel la solidaritate.

Baietelul are nevoie urgentă sa plece la Viena, sunt necesari 6000 de euro pentru început să poată ajunga acolo, în acești bănuți sunt incluse: ambulanță care il transporta acolo, translatorul, spitalizare,consultația si probabil câteva analize.
Pentru tratamentul acestui sindrom in spitalul de la Viena are nevoie de aproximativ 30.000 de euro, o sumă ce se poate modifica dupa consultatiile de acolo.
Orice distribuire,pentru a ii face cazul cat mai cunoscut si sa il poata ajuta cat mai multa lume contează enorm.
Dacă considerati ca 10, 30 de lei sau orice alta suma nu sunt suficienți, nu e adevarat, orice sumă contează pentru a il ajuta pe „micuțul muschietar” ,asa cum ii spune mamica lui.
Matteo are nevoie de susținerea noastră atât psihic cât și financiar, donațiile se pot face in conturile deschise la banca Transilvania pe numele tatălui Roșca Gabriel :
LEI:RO18BTRLRONCRT0446653002
EURO:RO92BTRLEURCRT0446653001
Astazi cel mic nu s.a simtit deloc bine, la fel si mama lui care simte ca nu mai poate” se arata intr-o postare pe Facebook.
Mai multe detalii gasiti si pe grupul creat special pentru Matteo – aici.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Tineri amendați pentru lipsa de educație

Doi tineri din Pașcani au fost surprinși de Poliția...

Accident rutier cu patru victime la Butea

Accident rutier cu trei victime in comuna Butea. Evenimentul...
Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow