15.2 C
Paşcani
joi, septembrie 28, 2023
Array

Asociatia de pensionari “Faclia” in casa noua. Vasile Avramiuc a lansat doua noi volume VIDEO

Inaugurare sediu Pensionari

Motiv de bucurie pentru pensionarii pascaneni care fac parte din Asociatia “Faclia”. Astazi, 23 februarie 2013, acestia s-au mutat oficial intr-un nou sediu ce este situat in zona vale, in apropierea Agentiei de Plati si Interventie in Agricultura.

La eveniment au participat in jur de 30 de persoane, dintre care si personalitati de la nivel local si national cum sunt: senatorul Florin Constantinescu, consilierii locali PSD, Benone Mihut si Bogdan Alexa dar si viceprimarul Vasile Axinte.

Evenimentul a fost moderat de catre Vasile Avramiuc care a multumit tuturor celor care s-au implicat financiar in acest nou sediu si spera ca pe viitor pensionarii pascaneni sa primeasca mai multa atentie din partea tuturor.

Senatorul Florin Constantinescu le-a multumit pentru invitatie reprezentantilor Asociatiei “Faclia”, si le-a promis toata atentia in rezolvarea problemelor pe care acestia le vor ridica. Mai mult, inainte de plecare senatorul le-a daruit pensionarilor doua seturi de sah si table cat si doua seturi de rummy.

Tot in cadrul inaungurarii noului sediu, scriitorul Vasile Avramiuc a lansat si doua volume noi, unul de epigrame iar altul pentru copii. Cu aceasta ocazie cele doua carti au fost prezentate, de catre doi profesori pascaneni si anume: Cristina Morosanu si de Gabriel Teodorescu.

La final, au luat cuvantul si cei prezenti in sala, printre care si fostul procuror, Vasile Avadanii, care a fost placut impresionat de cele doua volume dar si de micutul dar primitorul nou sediu al pensionarilor.

Alte articole