-5.4 C
Paşcani
luni, ianuarie 30, 2023

Asistenta juridica pentru cei care se considera abuzați de Primăria Pașcani

Social democrații pascaneni oferă consultanta juridica cetățenilor care au fost abuzați de actuala conducere a Primăriei Pașcani. Anunțul a fost făcut de fostul viceprimar al municipiului, consilierul local Gabriela Nedelcu – foto, in cadrul emisiunii “Pulsul Zilei”, in contextul in care o femeie a încercat sa isi dea foc in fata edilului, la audiențe, in semn de protest fata de acțiunile de evacuare a comercianților din piața Vale.
Femeia a susținut ca primarul pascanean i-ar fi pus mana in piept pentru a o scoate afara de la audiențe.
Ediul a respins acuzațiile pe motiv ca sunt neadevărate si a anunțat, in ultima ședința a Consiliului Local, ca o va da in judecata.

Menționam ca mai multi comercianți din piețele agroalimentare pascanene au fost somați si amendați de mai multe ori pentru eliberarea terenurilor deținute pe motiv ca nu mai au contracte valabile iar zona ar trebui evacuată la solicitarea `Inspectorului pentru Situații de Urgență. Primăria a refuzat sa prelungească contractele, din aceleași motive. Piețarii au anunțat ca vor contesta amenzile si ca vor da in judecata Primăria pentru a pune la dispoziție o alta locație unde sa fie mutate chioșcurile.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow