33.6 C
Paşcani
miercuri, iulie 6, 2022
Array

Asfaltul cu lopata i-a scos din minti pe pascaneni

asfalt culopata

Asfaltul nu aduce intotdeauna multumire. Cel putin asa o demonstreaza cativa pascaneni din zona Vale, nemultumiti de modul cum lucratorii de la serviciul de Gospodarie Comunala astupa gropile din carosabilul strazii Izvoarelor. Mai exact, muncitorii au astupat gropile cu mixtura asfaltica rezultata in urma frezarii strazilor care urmau sa fie reparate, materialul respectiv fiind tasat cu lopata in gropi. Asta insemna ca la prima ploaie mai serioasa asfaltul de o zi sa se duca pe apa sambetei. Locatarii au chemat imediat televiziunea nemultumiti ca in alte zone ale orasului repararea strazilor s-a facut cum trebuie iar la ei in cartier este bataie de joc.

In replica reprezentantii Primariei Pascani spun ca acoperirea gropilor cu  ,, asfalt reciclat” este o solutie de avarie pana in vara acestui an atunci cand acele strazi vor intra in reparatie generala si va fi turnat covor asfaltic. Este vorba despre 8 strazi din Pascani care urmeaza sa fie reparate cu bani europeni in cadrul proiectului de dezvoltare a zonei Vale iar altele din imprumutul pe care Primaria il va contracta special pentru astfel de lucrari. Mai exact este vorba despre Strada Izvoarelor, strada Mihai Eminescu, panta Republicii, strada Ceferistilor, strada Stefan cel Mare (de la Spital pana la iesirea din oras), strada Dragos Voda, strada Stadion si strada 1 Decembrie 1918.

Mentionam ca, astfel de nemultumiri au fost acum cateva saptamani de zile si in cartierul Vatra Pascani, strada care de asemenea urmeaza sa fie asfaltata.

 

 

 

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow