More

  Asfaltare sau podețe? Dezbateri în cadrul ședinței de CL de la Valea Seacă

  Array

  Prima şedinţă ordinară a legislativului local din Valea Seacă a adus spre votul consilierilor o serie de proiecte importante pentru comunitate. Întâlnirea a avut loc la începutul acestei luni, la sediul administraţiei locale, iar pe ordinea de zi s-au aflat patru proiecte de hotărâre şi un punct la diverse.

  Printre cele mai dezbătute proiecte a fost aprobarea unei lucrări de modernizare a drumului sătesc 2342 pe o lungime de 350 metri liniari şi lăţime de 3 metri. Valoarea acestei investiţii este de 270 mii lei din buget local, contractul de execuţie fiind pe doi ani.

  Consilierii prezenţi la şedinţa nu au fost de acord cu modernizarea drumului deoarece nu a fost prins în planul de investiţii din acest an, iar în momentul de faţă administraţia locală nu dispune de suma necesară pentru această lucrare. Mai mult decât atât, un consilier a propus că Primăria să aloce bani pentru repararea a 200 de podeţe din localitate, iar asfaltarea să fie amânată.

  După discuţiile pe marginea acestui proiect de hotărâre consilierii locali au trecut la vot. Acesta nu a fost aprobat, primind 13 voturi împotriva din 15 totale.

  În cadrul aceleaşi şedinţe consilierii locali au aprobat lucrările ce urmează să fie făcute de beneficiarii de ajutor social, acordarea unor ajutoare de urgenţă beneficiarilor legii 416 şi rectificarea bugetară pe trimestrul III.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  3 aspecte de luat in considerare pentru a mentine ordine si curatenie in bucatarie

  Bucataria este unul dintre cele mai populate incaperi din locuinta ta. In acelasi timp, este spatiul care are parte de cea mai intensa activitate,...

  Semne bune anul are pentru Clubul K1 Vikings GYM Pașcani. 7 medalii obținute la o competiție națională

  Prima competitie de profil din acest an a adus sapte medalii pentru Clubul  K1 Vikings GYM din municipiul Pașcani. Sportivii au obtinut patru medalii...

  Activități e-learning cu parteneri din România și Polonia la Liceul Teoretic Miron Costin Pașcani

  C.P. Un parteneriat inedit a debutat zilele acestea la Liceul Teoretic „Miron Costin” Pașcani,  reunind  online elevi din Polonia, de la Școala Szkoła Języków...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI